Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Χαρδαλιάς: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα»

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την στήριξή του, έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης», επισημαίνει ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».

Το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

«Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε εγρήγορση τα κόμματα ενόψει Ευρωεκλογών – Μπαράζ περιοδειών για τους πολιτικούς αρχηγούς

Βρισκόμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τα κόμματα βρίσκονται σε εγρήγορση. Οι πολιτικοί αρχηγοί πραγματοποιούν περιοδείες ενόψει της ευρωκάλπης. ...

Μαρινάκης: Στις 7 Μαΐου ενημερωθήκαμε για την έλευση Ράμα – Προεκλογικά θυμήθηκε την ομογένεια ο κ. Κασσελάκης

«Ενημερωθήκαμε στις 7 Μαΐου για την έλευση Ράμα αλλά όχι για τον τόπο όπου θα γίνει η εκδήλωση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση τω...

Φόρτωση άρθρων...