Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Για οποιαδήποτε γιορτή το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς

Ένα ξεχωριστό δώρο με 1 στα 2 να κερδίζει

Αθλητισμός
Tags: ΣΚΡΑΤΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να πεις χρόνια πολλά είναι διαθέσιμος στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Με το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», τα δώρα για οποιαδήποτε περίσταση γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά. «Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. Είτε σε κάποια γιορτή, είτε σε γενέθλια αγαπημένων προσώπων, ο νέος λαχνός μπορεί να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα δώρο, ή ακόμα και να αποτελέσει το ίδιο το δώρο», αναφέρει ο κ. Γιώργος Μπουλασίκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Βεΐκου 95, στην Αθήνα.

«Ιδανική επιλογή για την πασχαλινή εορταστική περίοδο»

«Το δωρο-ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι ένα ξεχωριστό δώρο, κοστίζει μόλις 3 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. Ο νέος λαχνός έχει ήδη μεγάλη απήχηση στο κοινό, καθώς διαθέτει ειδική περιοχή για ευχές και αποτελεί μια οικονομική επιλογή, ειδικά για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για ψάξιμο. Με την εορταστική περίοδο του Πάσχα να βρίσκεται μόνο λίγες ημέρες μακριά, αλλά και τις ονομαστικές εορτές που πλησιάζουν, όπως του Γιώργου και του Αναστάση, το δωρο ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» θα έχει σίγουρα την τιμητική του», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπουλασίκης.

Γιώργος Μπουλασίκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Κουκάκι
Γιώργος Μπουλασίκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Κουκάκι

Πώς παίζεται

Όσον αφορά το πώς μπορεί κάποιος να διεκδικήσει έως και 10.000 ευρώ, ο κ. Μπουλασίκης εξηγεί: «Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» είναι πολύ εύκολο. Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία. Αν βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ σε περίπτωση που εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τον QR κωδικό που βρίσκεται στο αριστερό μέρος του λαχνού μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, αλλά και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...