Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Ιστορική «ταπείνωση» για τη Λίβερπουλ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε «σμπαράλια» τη Λίβερπουλ και έγινε η πρώτη ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που σκοράρει 5 γκολ στο Άνφιλντ

Αθλητισμός

Το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου θα μείνει για πάντα στις μνήμες όσων παρακολούθησαν τη ματσάρα ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, ωστόσο στην ιστορία της αγγλικής ομάδας θα αποτελεί «λεκέ».

Η «βασίλισσα» διέλυσε τους «ρεντς» με 5-2 και εκτός από το τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, για τα προημιτελικά, κατάφερε να πετύχει και κάτι μοναδικό.

Η ομάδα του Αντσελότι έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα τα τελευταία 70 χρόνια που πετυχαίνει 5 γκολ στο Άνφιλντ και η πρώτη που κάνει κάτι τέτοιο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η προηγούμενη φορά που η Λίβερπουλ δέχθηκε 5 γκολ στο «κάστρο» της ήταν το 2007, όταν είχε ηττηθεί με 6-3 από την Άρσεναλ.

Για την ιστορία, γυρνώντας τον χρόνο αρκετά πίσω, θα βρούμε και μια νίκη της Πρέστον με 5-1 το 1953 για την πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...