Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Λιονέλ Μέσι: Στις 110.000 $ έφτασε το εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι του στο Μαϊάμι

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ιντερ Μαϊάμι, τόσο μεγαλώνει και η ανυπομονησία του κόσμου για να τον παρακολουθήσει από κοντά, με αποτέλεσμα να έχουν εκτοξευθεί οι τιμές των εισιτηρίων.

Αθλητισμός

Η παράνοια που έχει δημιουργήσει η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στο MLS δεν έχει τελειωμό. Όσο πλησιάζουν μάλιστα οι ημέρες για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ιντερ Μαϊάμι, τόσο μεγαλώνει και το πάθος του κόσμου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν εκτοξευθεί πλέον οι τιμές και μάλιστα να φτάσει ένα εισιτήριο στις 110.000 δολάρια! Τιμή φυσικά που δεν απευθύνεται σε «κοινούς θνητούς», αλλά και που δείχνει ότι η ιστορία γενικά του αμερικανικού πρωταθλήματος έχει αλλάξει σελίδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80: Ο Καλάθης έστειλε τους Τούρκους στο Final Four – Με Παναθηναϊκό στον ημιτελικό

Η Φενέρ με ένα τρίποντο του Νικ Καλάθη επικράτησε με 80-79 της Μονακό και εκλεισε μια θέση στο Final Four του Βερολίνου – Η τουρκική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στ...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) στο Τζόκερ στην κλήρωση 2751 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε νικητής. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...