Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ξεκινά το... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι στις δικαστικές αίθουσες

Ξεκινά η εκδίκαση στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας σχετικά με το ντέρμπι του Φαλήρου που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Αθλητισμός

Μία ημέρα νωρίτερα από την κλασική ημέρα των εκδικάσεων που είναι η Παρασκευή προγραμματίστηκε η διαδικασία της εκδίκασης για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μπήκε... stop στο 49' και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 1-1. Την Πέμπτη το πρωί λοιπόν είναι να αρχίσει το... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι.

Η κλήση έχει γίνει μόνο σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κύρια παρέμβαση που θα πρέπει βέβαια να γίνει δεκτή για να μετάσχει στη διαδικασία. Παρέμβαση με την οποία ζητά την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Το Φύλλο Αγώνα πάντως δεν έδειξε υπαιτιότητα για καμία εκ των δύο ομάδων με τον Ιταλό Μαρέσκα να δίνει επιπρόσθετες εξηγήσεις καθώς αυτό του ζητήθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας. Οι εκδοχές σε σχέση με την απόφαση για το ντέρμπι είναι δύο: είτε συνέχισή του από το 49' και μετά είτε να προκύψει διακοπή.

Μετά το Πειθαρχικό της Λίγκας υπάρχει ο... δρόμος της Εφέσεων στην ΕΠΟ και στη συνέχεια το CAS. Η κλήση για τον Ολυμπιακό - που εάν κριθεί υπαίτιος θα τιμωρηθεί με μηδενισμό, κατακύρωση του αγώνα για τον Παναθηναϊκό, -1 αλλά και με ποινή κεκλεισμένων των Θυρών - αναφέρει:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/114/1/6-ξδ από 23-10-2023 Έκθεση της Αστυνομίας" στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...