Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Οπαδοί της Ντινάμο Κιέβου έγραψαν μήνυμα συμπαράστασης στους BBB της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε ρουκέτες

Η ουκρανική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου είναι αδελφοποιημένοι με τους Κροάτες.

Ανησυχητικά είναι όσα συμβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα, δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από τους χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι χούλιγκανς της Ντινάμο Κιέβου εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στους Bad Blue Boys της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι) είναι πραγματικά αηδιαστικός.

Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν δύο ρουκέτες στις οποίες έγραψαν επάνω: «Free BBB» (ελευθερώστε τους BBB) και «04.08.2023, Athens, BBB are kings of Europe» (οι BBB είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης).

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων χρηστών των κοινωνικών δικτύων οι οποίοι στα σχόλια τους επιτέθηκαν κατά των οπαδών της Ντινάμο Κιέβου με εξίσου ακραίους χαρακτηρισμούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη νίκη στην Formula 1 για τον Νόρις

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Formula 1, στο GP του Μαϊάμι, την οποία και πήρε με μια εξαιρετική εμφάνιση σε συνδυασμό με το… σκριν από το όχημα ασφαλείας.

Φόρτωση άρθρων...