Τρίτη
30 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ, Γουέστ Χαμ… Κωνσταντέλιας (photo)

Αυτά αποκαλύπτει η Daily Mirror, σχετικά με το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια

Αθλητισμός

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι λογικό να τραβάει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, παρ’ όλα αυτά, ένα δημοσίευμα της Daily Mail δίνει μια νέα διάσταση, αποκαλύπτοντας πως η Γουέστ Χαμ παρακολουθεί από κοντά τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό, και έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν:

«Οι σκάουτ της Γουέστ Χαμ τσεκάρουν συχνά τον Έλληνα playmaker. Ο 21χρονος μπορεί να παίξει από τη μέση ως νούμερο 10 ή στα πλάγια και θα μπορούσε να παίξει σε συνδυασμό με τον Μοχάμεντ Κούντους, μπαίνοντας μέσα και έξω με συνεργασίες. Η ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια είναι ξεκάθαρη σε όλους και του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Έχει καλή εναλλαγή ρυθμού που σε συνδυασμό με τα τεχνικά του προσόντα τον καθιστά επιθετικό κίνδυνο για όλες τις άμυνες».

C

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραολυμπιακό Πανόραμα: Μία γιορτή Αθλητισμού από την HELLENiQ ENERGY και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η HELLENiQ ENERGY στήριξε, ως o Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την επιτυχή διοργάνωση του Παραολυμπιακού Πανοράματος. Η μοναδική αυτή εκδήλωση, που είναι α...

Φόρτωση άρθρων...