Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3: Σαρωτικός και στα Γιάννινα ο Θρύλος - Δείτε τα γκολ

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, πέρασε άνετα από τα Γιάννενα και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα – Δύο γκολ ο Ποντένσε, ένα ο Ροντινέι.

Αθλητισμός

Με το διπλό στις αποσκευές του επιστρέφει από τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, παίζοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα κυριαρχικό ποδόσφαιρο, επικράτησαν του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με 3-0 για την 7η αγωνιστική της Super League και πρόσθεσαν τρεις ακόμα βαθμούς στην εγχώρια συγκομιδή τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ (17’, 23’), με τον Ροντινέι στις καθυστερήσεις να κάνει το 3-0 και να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα. Εκτός από τα γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ και του Βραζιλιάνου μπακ, οι Ερυθρόλευκοι είχαν ακόμα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν πολλά περισσότερα γκολ.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έφτασε τους 19 βαθμούς (6 νίκες – 1 ισοπαλία), έχοντας προβάδισμα πλέον 5 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και 6 από τον τρίτο Παναθηναϊκό (σ.σ ένα ματς λιγότερο). Ο Ολυμπιακός πλέον αφήνει πίσω του το παιχνίδι στα Γιάννενα και στρέφει το βλέμμα του στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση που ακολουθεί με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία (5/10) για τους ομίλους του Europa League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι άργησε 18 λεπτά να ξεκινήσει, λόγω ενός πανό που υπήρχε στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε εδώ τα γκολ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...