Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Premier League: Η Γουέστ Χαμ προσφέρει στη Γιουνάιτεντ 70 εκατ. ευρώ για τους Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ

Η απάντηση των «Κόκκινων Διαβόλων» ήταν αρνητική και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται

Αθλητισμός

Η Γουέστ Χαμ έχει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να διαθέσει στην αγορά μετά την πώληση του Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ (105 εκατ. ευρώ) και του Σκαμάκα στην Αταλάντα (32 εκατ. ευρώ) και ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει στο στόχαστρό του ως «πακέτο» απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Χάρι Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως τα «σφυριά» προσέφεραν 70 εκατ. ευρώ στη Γιουνάιτεντ και για τους δύο, όμως η πρώτη απάντησή της ήταν αρνητική.

Οι διαπραγματεύσεις εντούτοις, συνεχίζονται και για τους δύο, με τον Μαγκουάιρ να επιθυμεί τη μετακίνησή του στους κατόχους του περσινού Europa Conference League, καθότι βλέπει πως ο χώρος κι ο χρόνος συμμετοχής του στους «κόκκινους διαβόλους» θα ελαχιστοποιηθεί την εφετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βάφτηκε «κόκκινο» το Ελευθέριος Βενιζέλος για την υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στο Final 4 (βίντεο & εικόνες)

Κόκκινο βάφτηκε για άλλη μια φορά το πρωί της Πέμπτης το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τους παίχτες της ομά...

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 79-80: Ο Καλάθης έστειλε τους Τούρκους στο Final Four – Με Παναθηναϊκό στον ημιτελικό

Η Φενέρ με ένα τρίποντο του Νικ Καλάθη επικράτησε με 80-79 της Μονακό και εκλεισε μια θέση στο Final Four του Βερολίνου – Η τουρκική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στ...

Φόρτωση άρθρων...