Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

84χρονος ξεκίνησε skateboarding (Video)

Viral

Ένας παππούς στην Κίνα αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Στα 84 του χρόνια ξεκίνησε skateboarding και ασκεί το άθλημά του μαζί αθλητές νεαρότερης ηλικίας.

Ανάμεσα στους πολλούς αθλητές skateboarding στο Τσενγκντού της νοτιοδυτικής Κίνας είναι και ο 84χρονος παππούς που έχει εντυπωσιάσει πολλούς με το θάρρος, την ενέργεια αλλά και την επιμονή του.

«Κάνω skateboarding για περίπου δύο ώρες κάθε μέρα. Τώρα μπορώ να ανεβαίνω και να κατεβαίνω με σταθερότητα και να κάνω στροφή 90 μοιρών», αναφέρει ο Λι Μινκίν.

Ασχολείται με το άθλημα μόλις δύο μήνες και όπως λέει το ανακάλυψε τυχαία όταν είδε μια ομάδα παιδιών να κάνουν skateboarding ενώ αυτός έκανε ποδηλασία.

«Όταν έκανα ποδηλασία, βρήκα ένα μονοπάτι για πατίνια όπου διασκέδαζαν άνθρωποι όλων των ηλικιών. Χρειάζονται 2 άτομα για πινγκ-πονγκ, δέκα για μπάσκετ, πάνω από 20 για ποδόσφαιρό όμως skateboarding μπορείς να κάνεις μόνος σου», εξηγεί ο 84χρονος.

Αν και επί 26χρόνια αθλητής είδε το πρωτόγνωρο για τον ίδιο άθλημα σαν μια νέα πρόκληση και παρά τις αντιδράσεις της συζύγου και των παιδιών του αγόρασε μια σανίδα και προπονείται καθημερινά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιαπωνία: Τρένο υψηλής ταχύτητας καθυστέρησε μετά τον εντοπισμό φιδιού σε βαγόνι

Η ακρίβεια των δρομολογίων του σιδηροδρομικού δικτύου της Ιαπωνίας είναι γνωστή. Ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ η ομαλή λειτουργία ενός τρένου του δικτύου σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής...

Σάμος: Πόλος έλξης για χιλιάδες Τούρκους τουρίστες - Τι αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ

Τις φυσικές ομορφιές της Σάμου και το εύρος δυνατοτήτων πρόσβασης από την Τουρκία δημοφιλή μέσα ενημέρωσης της γείτονος χώρας το τελευταίο διάστημα. Τα δημοσιεύματα αναφέρονται ...

Φόρτωση άρθρων...