Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ακίνητα: Το ακριβότερο ενοίκιο – Πού βρίσκεται και πόσο κοστίζει

Viral

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναγκάστηκε να βάλει ένας ανώνυμος κάτοικος της Νέας Υόρκης, για να νοικιάσει μια μεζονέτα εκτός της αγοράς real estate στην κορυφή του ουρανοξύστη 100 Vandam. Το ενοίκιο των 125.050 χιλιάδων δολαρίων μόλις «έσπασε» κάθε ρεκόρ δημοσιοποιημένης μίσθωσης κατοικιών στο κέντρο του Μανχάταν,  όπως ανέφερε την Πέμπτη το The Real Deal.

Αυτό ισοδυναμεί με 205 δολάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Το διαμέρισμα 610 τ.μ. καταλαμβάνει τον 20ο και τον 21ο όροφο της κομψής κατασκευής 25 ορόφων του Τζεφ Γκριν στην πλατεία Hudson.

New-York

Υψηλό ενοίκιο

Το νοίκι της μεζονέτας στο 100 Vandam θα αποτελέσει νέο κριτήριο για τον τομέα των ενοικιάσεων υπερπολυτελείας στο κέντρο της πόλης. Η μεσίτρια που έκανε την ενοικίαση ανέφερε ότι αυτή έγινε αμέσως δεκτή χωρίς παζάρια και με μια μόνον επίσκεψη του ενδιαφερόμενου.

New-York

Σχεδιασμένο από την CookFox, το Unit 20A διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι και μισό μπάνια και έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους σε όλο το Μανχάταν. Η εξαιρετική βεράντα 355 τετραγωνικών μέτρων είναι διάσπαρτη με καταπράσινα παρτέρια και φυτά.

Στο εσωτερικό, τα περιμετρικά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέρουν εκπληκτική θέα που εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από τον ποταμό Hudson μέχρι το λιμάνι της Νέας Υόρκης, το Άγαλμα της Ελευθερίας και ακόμη πιο πέρα.

New-York

Η τεράστια ανοιχτή κουζίνα διαθέτει κορυφαίες συσκευές Poliform, εκπληκτικές σκαλιστές λεπτομέρειες, καθώς νησίδα και πάγκους από πέτρινες πλάκες Bleu de Savoie. Και το καλύτερο; Κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ιδιωτικό μπάνιο. Η κύρια σουίτα είναι το «κερασάκι στην τούρτα» με μια τεράστια ντουλάπα-δωμάτιο και γκαρνταρόμπα. Φυσικά, ο νέος ένοικος θα έχει πρόσβαση σε μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις του κτηρίου, όπως ένας κινηματογράφος και ένα γυμναστήριο.

Για τους επαγγελματίες του real estate αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα στην πόλη και προφανώς είναι μια κατοικία τρόπαιο για τον ενοικιαστή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την αιτία της «κατάρας του Φαραώ» που πιστεύεται ότι σκότωσε περισσότερους από 20 ανθρώπους που άνοιξαν τον τάφο του βασιλιά Τουταγχαμών ...

Φόρτωση άρθρων...