Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Εστιατόριο προσφέρει δια βίου δωρεάν φαγητό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Viral

Δια βίου δωρεάν φαγητό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο προσφέρει εστιατόριο στο Μιλγουόκι, όπου συνιδιοκτήτης είναι ο Ελληνοαμερικανός, Γιώργος Δημητρόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν από τη διάθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, να αστειευτεί με γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού, την Chic-Fil-A, όπου πήγε μετά την κατάκτηση του τίτλου και πήρε 50 κομμάτια κοτόπουλου, όσοι οι πόντοι που πέτυχε στον έκτο τελικό με τους Φοίνιξ Σανς.

Έπειτα από την επίσκεψη του στο κατάστημα, η αξία της εταιρείας αυξήθηκε κατά 300.000 δολάρια και ο Έλληνας σταρ ζήτησε, αστειευόμενος, δωρεάν φαγητό για μια ζωή.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη αλυσίδα, δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του Αντετοκούνμπο, με τα εστιατόρια Culver’s να αρπάζουν την ευκαιρία και με μία απάντηση στο tweet του Giannis, του πρότειναν «κάτι καλύτερο»: «Ο συν-ιδιοκτήτης του καταστήματος, Γιώργος Δημητρόπουλος θα ήθελε να σε τιμήσει και να σου προσφέρει δωρεάν φαγητό για πάντα. Η δέσμευσή σου στην πολιτεία μας δίνει έμπνευση. Στείλε μας ένα προσωπικό μήνυμα για να συνδεθούμε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H κόντρα ειδικών για το IQ του Τυραννόσαυρου

Ο Τυραννόσαυρος Ρεξ ήταν το μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο μοχθηρό σαρκοβόρο που εμφανίστηκε στη Γη. Είχε τρομερά σαγόνια που μπορούσαν να συνθλίβουν εύκολα τα οστά των ζώων που κα...

Φόρτωση άρθρων...