Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Γαλλία: Σε δημοπρασία σκελετός δεινοσαύρου – Αναμένεται να πωληθεί μισό εκατομμύριο ευρώ

Viral

Δημοπρασία διοργανώνει ο οίκος Giquello στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι στην οποία θα διαθέσει στην αγορά τον σκελετό ενός δεινοσαύρου, που αναμένεται να πωληθεί έναντι 400.000 – 500.000 ευρώ.

Όπως μετέδωσε το Reuters, σε αντίθεση με ορισμένους τεράστιους σκελετούς δεινοσαύρων που έχουν δημοπρατηθεί προσφάτως, ο απολιθωμένος σκελετός ενός Ιγκουανόδοντα έχει ύψος 1,3 μ. ενώ το μήκος του δεν ξεπερνά τα 3 μέτρα. 

Ανακαλύφθηκε το 2019 στο Κολοράντο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια εργασιών για τη διάνοιξη δρόμου.

«Είναι ένας δεινόσαυρος (ιδανικός) για σαλόνι», δήλωσε ο Αλεσάντρ Ζικελό, αναφερόμενος στο μέγεθος του σκελετού. Εκτιμάται ότι ο συγκεκριμένος δεινόσαυρος έζησε πριν από περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια.

Το 2020 ο ίδιος οίκος δημοπρασιών είχε πωλήσει έναν σκελετό δεινοσαύρου με ύψος 3,5 μέτρων και μήκος 10 μέτρων έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Αντικείμενο που διαπέρασε την οροφή σπιτιού προερχόταν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό και διαπέρασε την οροφή και δυο πατώματα κατοικίας στην αμερικανική πολιτεία Φλόριντα νωρίτερα φέτος προερχόταν πράγματι από τον Διεθνή Διαστημ...

Φόρτωση άρθρων...