Παρασκευή
29 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα παρέχει όλες τις απαντήσεις

Ένα σύστημα αυξημένης τεχνητής νοημοσύνης που έχει απαντήσεις για όλα δημιούργησε ένας φοιτητής από τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες υπηρεσίες της Microsoft.

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ο Μπράιν Τσιανγκ δημιούργησε μια συσκευή επιτρέπει στον χρήστη να έχει μπροστά στα μάτια του την απάντηση για καθετί που χρειάζεται. Ο φακός επαυξημένης πραγματικότητας διαθέτει κάμερα, μικρόφωνο και εσωτερική οθόνη προβολέα όπου μπορούν να εμφανίζονται οι λέξεις.

Πώς λειτουργεί

«Το RizzGPT βασικά χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να σας παρέχει χάρισμα επί παραγγελία. Ακούει την τρέχουσα συνομιλία σας και σας λέει ακριβώς τι να πείτε στη συνέχεια, είτε είστε σε ραντεβού είτε σε συνέντευξη για δουλειά».

Όταν κάποιος μιλάει με τον χρήστη, το RizzGPT παρακολουθεί τη συνομιλία μέσω μικροφώνου, τη μετατρέπει σε κείμενο και την στέλνει μέσω WiFi στο ChatGPT για να δημιουργήσει μια απάντηση.

Η απάντηση επιστρέφει στον φακό και ο χρήστης απλά την εκφωνεί. Σύμφωνα με τον Μπράιαν, το RizzGPT μπορεί να βελτιώσει και τις διαπροσωπικές σχέσεις, ιδιαιτέρως σε ανθρώπους που δυσκολεύονται να μιλήσουν άνετα με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Ο Μπράιν Τσιάνγκ λέει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για να διατεθεί στο εμπόριο το RizzGPT και ότι θέλει απλά να αναδείξει τις υπέρτατες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

James Webb: Αναζητά ζωή σε υκεάνιο εξωπλανήτη

Για μια νέα κατηγορία εξωπλανητών που έλαβαν την ονομασία «υκεάνιοι» που αν και δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα υπάρχουν ενδείξεις της ύπαρξης τους, έκανε λόγο η αστρονομική κοιν...

Φόρτωση άρθρων...