Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Γονείς 14 αγοριών απέκτησαν την πρώτη τους κόρη

Viral
Την πρώτη του κόρη υποδέχθηκε ένα ζευγάρι στο Μίσιγκαν των Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τη γέννηση του πρώτου από τα 14 αγόρια που έχει αποκτήσει.

Η Κέιτερι Σβαντ έφερε στον κόσμο την περασμένη Πέμπτη τη μικρή Μάγκι Τζέιν, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3,4 κιλά.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της μικρής, Τζέι Σβάντ, αυτός και η σύζυγός του - αμφότεροι 45 ετών- είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την έλευση της Μάγκι Τζέιν.

«Αυτή η χρονιά ήταν αξέχαστη με πολλούς τρόπους, για πολλούς λόγους, αλλά η Μάγκι είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε», είπε ο ευτυχής πατέρας στο Detroit Free Press μετά τη γέννηση του κοριτσιού.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Τάιλερ Σβάντ -28 ετών- ανέφερε από την πλευρά του πως οι γονείς του δεν πίστευαν ότι θα αποκτήσουν κόρη μετά από 14 γιους. «Δεν ξέρω καν αν η μαμά μου έχει ροζ ρούχα ή οτιδήποτε ροζ», σχολίασε ο 28χρονος γιος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1993, με την Κέιτερι να είναι κοινωνική λειτουργός -κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου- ενώ ο Τζέι είναι νομικός και ιδιοκτήτης εταιρείες που πραγματοποιεί τοπογραφικές μετρήσεις, αναφέρει το Associated Press.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Φόρτωση άρθρων...