Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Οι πιο διάσημες σιαμαίες ονειρεύονται να αποκτήσουν παιδιά

Viral

Ο γάμος βετεράνου με μία από τις δυο σιαμαίες προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον και όχι χωρίς καλό λόγο. «Οι σιαμαίες δίδυμες Άμπι και Μπρίτανυ Χένσελ καλωσόρισαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Κοντά τρεις δεκαετίες από όταν πρωτομοιράστηκαν την ιστορία τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ τα κορίτσια μεγάλωσαν και η μία είναι πιά παντρεμένη γυναίκα».

O γάμος είχε γίνει, όπως αποκαλύφθηκε, μυστικά το 2021 και έτσι το ζευγάρι είναι ήδη μαζί τρία χρόνια. H Άμπι Χένσελ είναι μία παντρεμένη γυναίκα. Παντρεύτηκε τον Τζος, έναν νοσοκόμο και βετεράνο του στρατού το 2021 και το ζευγάρι όπως αναφέρεται μένει στην Μινεσότα όπου η Άμπι και η Μπρίτανι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Το ιδιαίτερο όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πως πέρα από το ζευγάρι υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο μόνο που δεν πρόκειται για μία περίπτωση που κάποιος μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά για την σιαμαία αδελφή της νύφης που συνυπάρχει θέλοντας και μη.

«Θέλαμε να κάνουμε αυτό το ντοκιμαντέρ ώστε οι άνθρωποι να μην κοιτούν και να μην τραβούν φωτογραφίες, δεν το θέλουμε αυτό να τραβούν φωτογραφίες έτσι θα ξέρουν ποιες είμαστε».

Ένα σώμα αλλά δύο προσωπικότητες

Ουσιαστικά ο γαμπρός παντρεύτηκε και τις δύο σιαμαίες, που έχουν ένα σώμα και μοιράζονται όλες τις αισθήσεις που αυτό προσφέρει παρότι πρόκειται για δύο προσωπικότητες και μάλιστα διαφορετικές.

Η Άμπι και η Μπρίνεϊ μεγάλωσαν καταγράφοντας την ζωή τους σε ριάλιτι αλλά η ενήλικη ζωή τους ήταν κατά κύριο λόγο μακριά από τα φώτα τώρα στα 34 εργάζονται ως δασκάλες μετά την αποφοίτηση τους από το πανεπιστήμιο.
Πριν από πέντε χρόνια η Άμπι και η Μπρίτανι Χένσελ έκαναν μία σπάνια εμφάνιση στο ντοκιμαντέρ «Ενωμένες για μία ζωή» και μίλησαν για τη ζωή τους καθώς γίνονταν 12.

Τεράστιο ζήτημα για την επιστήμη

Το ενδιαφέρον για την ζωή των σιαμαίων δεν είναι καινούργιο και έχει απασχολήσει και με περιπτώσεις σαν και αυτή:
«Αν σε τσιμπήσει μέλισσα η Κάρμεν δεν θα το νιώσει; Ναι! Και η δύο έχουμε άγχος η Λουπίτα λίγο περισσότερο, ένα σφίξιμο αν καταλαβαίνεις, είμαι πολύ εσωστρεφής αλλά επειδή δεν της αρέσει να μιλάει σε καινούργιους ανθρώπους έχω αναγκαστεί να γίνω εξωστρεφής».

Οι επιστήμονες έχουν ερευνήσει την ζωή σιαμαίων μελετώντας και τη σεξουαλική διάσταση ενώ σιαμαίες έχουν μιλήσει για το θέμα:

«Ναι, η μία από εμάς μπορεί να είναι ξύπνια και η άλλη να κοιμάται επειδή έχουμε διαφορετικούς εγκεφάλους είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν ξέρω για τον θάνατο, δεν είμαστε νεκρές. Όχι ο φίλος μου δεν βγαίνει και με τις δύο μας. Δεν θέλω κανέναν. Αν κλείσω τα μάτια μου δεν βλέπω από τα μάτια της».

Από την άλλη, το ζευγάρι που έχει γίνει θέμα στα παγκόσμια Μέσα Ενημέρωσης εμφανίζεται ευτυχισμένο και να έχει βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τα καθημερινά ζητήματα που ανακύπτουν από την ιδιαίτερη συμβίωση νιόπαντρων και της σιαμαίας αδελφής.

Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος στα σιαμαία αδέλφια

Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης, ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, μίλησε στο «Live News» στο MEGA για την επιθυμία των σιαμαίων αδελφών.

«Επειδή προκαλεί αυτός ο γάμος, μας εκπαιδεύει κιόλας. Η επιτυχία μίας σχέσης κρύβεται στην προσαρμοστικότητα. Αυτό έχουν  πετύχει εδώ οι αδελφές αλλά και ο γαμπρός όπου λόγω του ότι είναι νοσηλευτής και βετεράνος μπορεί να καταλάβει και να προσαρμοστεί. Οι μελέτες στα σιαμαία δείχνει πως το ένα από τα δύο αδέλφια κάνει πίσω όταν υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία. Πολλές φορές ο ένας εγκέφαλος από τους δύο κάνει πίσω ώστε να αφήσει τον άλλον να νιώσει. Αυτό συμβαίνει και στη σεξουαλική επαφή αλλά και στα ατυχήματα».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Σπάνιος καρχαρίας εντοπίστηκε από ερευνητές - Εικάζεται ότι ζούσε πριν από την εποχή των δεινοσαύρων

Ερευνητές αντίκρισαν ένα μοναδικό θέαμα, καθώς συνάντησαν ένα σπάνιο καρχαρία. Μια ομάδα ερευνητών ξεκίνησε μια αναζήτηση που θα τους οδηγούσε σε μια συνάντηση με ένα πλάσμα που πρ...

Φόρτωση άρθρων...