Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

iPhone: Ποιο είναι το «κρυφό κουμπί» που ξεκλειδώνει 22 κόλπα

Viral

Σχεδόν σίγουρα έχετε κάνει κλικ στο πλευρικό κουμπί του iPhone σας μία φορά, πιθανώς και δύο φορές. Με τριπλό κλικ μπορείτε να ξεκλειδώσετε μια πολύ ειδική λειτουργία.

Το πλευρικό κουμπί έχει σχεδιαστεί για να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το iPhone σας. Κρατώντας το πατημένο εμφανίζεται το Siri και κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό θα ενεργοποιηθεί το Apple Pay για ανέπαφη πληρωμή.

Αλλά η Apple το έχει σχεδιάσει έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία και για τριπλό κλικ. Όμως, αυτή η δυνατότητα είναι κρυμμένη καλά στις Ρυθμίσεις της συσκευής, οπότε οι περισσότεροι είναι πιθανό να μην την γνωρίζουν.

Για να τη βρείτε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Συντόμευση προσβασιμότητας. Εκεί θα μπορείτε να επιλέξετε από μια μακρά λίστα έξυπνων λειτουργιών που μπορείτε να ενεργοποιήσετε με το τριπλό κλικ στο πλευρικό κουμπί.

Διαμορφώστε τις λειτουργίες όπως εσείς θέλετε και μετά κάντε τριπλό κλικ στο πλευρικό κουμπί για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων προσβασιμότητας.

iPhone: Το «κρυφό κουμπί» που ξεκλειδώνει 22 κόλπα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σημαντική ανακάλυψη στον πλανήτη Άρη: Η NASA βρήκε πέτρωμα που ίσως περιέχει ενδείξεις για αρχαία ζωή

Ακόμη μια σημαντική ανακάλυψη έκανε η NASA στον πλανήτη Άρη. Μέσω του ρόβερ Perseverance εντόπισε ευρήματα σε πέτρωμα στον πλανήτη, τα οποία μπορεί να δείχνουν ότι στον Κόκκινο Πλα...

Ο Κουκουρέγια έγινε κόκκινος – Έβαψε τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Euro (Photos)

O Μαρκ Κουκουρέγια τήρησε την υπόσχεσή του. Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι ο οποίος ήταν πολύ καλός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ισπανίας είχε δηλώσει πριν από τον τελικό με...

Φόρτωση άρθρων...