Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

iPhone: Ποιο είναι το «κρυφό κουμπί» που ξεκλειδώνει 22 κόλπα

Viral

Σχεδόν σίγουρα έχετε κάνει κλικ στο πλευρικό κουμπί του iPhone σας μία φορά, πιθανώς και δύο φορές. Με τριπλό κλικ μπορείτε να ξεκλειδώσετε μια πολύ ειδική λειτουργία.

Το πλευρικό κουμπί έχει σχεδιαστεί για να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το iPhone σας. Κρατώντας το πατημένο εμφανίζεται το Siri και κάνοντας διπλό κλικ σε αυτό θα ενεργοποιηθεί το Apple Pay για ανέπαφη πληρωμή.

Αλλά η Apple το έχει σχεδιάσει έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία και για τριπλό κλικ. Όμως, αυτή η δυνατότητα είναι κρυμμένη καλά στις Ρυθμίσεις της συσκευής, οπότε οι περισσότεροι είναι πιθανό να μην την γνωρίζουν.

Για να τη βρείτε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Συντόμευση προσβασιμότητας. Εκεί θα μπορείτε να επιλέξετε από μια μακρά λίστα έξυπνων λειτουργιών που μπορείτε να ενεργοποιήσετε με το τριπλό κλικ στο πλευρικό κουμπί.

Διαμορφώστε τις λειτουργίες όπως εσείς θέλετε και μετά κάντε τριπλό κλικ στο πλευρικό κουμπί για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων προσβασιμότητας.

iPhone: Το «κρυφό κουμπί» που ξεκλειδώνει 22 κόλπα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του – H επιστολή που γράφτηκε πριν από 4.000 χρόνια (εικόνες)

Μία επιστολή που γράφτηκε πριν από σχεδόν 4.000 χρόνια θεωρείται ότι είναι το αρχαιότερο παράπονο από έναν γιο στη μητέρα του. Η Zinu, μία μητέρα που έζησε στην πόλη Λάρσα της αρχα...

Σπάνιος καρχαρίας εντοπίστηκε από ερευνητές - Εικάζεται ότι ζούσε πριν από την εποχή των δεινοσαύρων

Ερευνητές αντίκρισαν ένα μοναδικό θέαμα, καθώς συνάντησαν ένα σπάνιο καρχαρία. Μια ομάδα ερευνητών ξεκίνησε μια αναζήτηση που θα τους οδηγούσε σε μια συνάντηση με ένα πλάσμα που πρ...

Τι έτρωγαν οι άνθρωποι πριν από 15.000 χρόνια – Νέα έρευνα ανατρέπει όσα γνωρίζαμε

Η αντίληψη ότι οι κοινωνίες των κυνηγών τροφοσυλλεκτών βασίζονταν σε σημαντικό βαθμό στο κρέας είχε επικρατήσει έως τώρα. Ωστόσο, νέα στοιχεία που προκύπτουν από μία πρωτοποριακή ...

Φόρτωση άρθρων...