Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Καναδάς: Πωλείται υποβρύχιο οικόπεδο σε λίμνη

Viral

Μια έκταση 19 στρεμμάτων προς πώληση έναντι 80.292 δολαρίων ΗΠΑ (99.000 δολαρίων Καναδά) σε έναν προστατευμένο κόλπο στην καναδική πλευρά της λίμνης Έρι μπορεί να μοιάζει καλή αφορά. Όμως, το οικόπεδο είναι κάτω από το νερό.

Το κενό οικόπεδο στην οδό Brock στο χωριό Σρούμπερι του Οντάριο, περίπου 105 χιλιόμετρα ανατολικά του Ντιτρόιτ, δεν έχει πραγματική διεύθυνση, αν και η γειτονιά έχει διαπιστευτήρια για την ησυχία και τη φιλικό περιβάλλον προς το αυτοκίνητο.

«Αυτή η ιδιοκτησία βρίσκεται επί του παρόντος κάτω από το νερό, αλλά θα μπορούσε να έχει απεριόριστες δυνατότητες στο μέλλον. Να είστε δημιουργικοί», αναφέρεται στην αγγελία.

Ο κτηματομεσίτης που εκπροσωπεί το ακίνητο αρνήθηκε να σχολιάσει ποιες είναι αυτές οι μελλοντικές δυνατότητες.

Η αγορά κατοικίας του Καναδά έχει επηρεαστεί από την πανδημία Covid-19, με τη μέση τιμή πώλησης ενός σπιτιού να αυξάνεται κατά 38,4% τον Μάιο σε σύγκριση με έναν χρόνο νωρίτερα. Οι τιμές για τη γη έχουν επίσης αυξηθεί, ανάλογα με την τοποθεσία και άλλους παράγοντες.

Τα οικόπεδα νερού ή οι βυθισμένες εκτάσεις, δεν είναι πολύ συχνές στον Καναδά. Χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποθήκευση σκαφών, ή ακόμη και για κορμούς, και σε ορισμένες περιοχές φιλοξενούν ιχθυοτροφεία.

Ένα οικόπεδο νερού θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για να αγκυροβολήσει ένα σπίτι-σκάφος ή μία πλωτή κατοικία, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνει κάποιο είδος πρόσβασης στη γη. Ωστόσο το Brock Street δεν έχει πρόσβαση στη γη.

Επί του παρόντος υπάρχουν τουλάχιστον τρεις εντελώς «υποβρύχιες» ιδιότητες που αναφέρονται στις υπηρεσίες πολλαπλών καταχωρίσεων του Καναδά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Φόρτωση άρθρων...