Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κέρινο ομοίωμα της Μέρκελ σε εστιατόριο Έλληνα στη Γερμανία

Viral

Ένα κέρινο ομοίωμα της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, παρήγγειλε από το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο. Έλληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Bremerhaven (Μπρέμερχαφεν) για να το βάλει στο εστιατόριό του.

Πρόκειται για τον Αλέξη Βαΐου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, είναι μεγάλος θαυμαστής της Γερμανίδας Καγκελαρίου, στην οποία μάλιστα χάρισε ένα πορτρέτο της σε μια από τις επισκέψεις της Άνγκελα Μέρκελ στην πόλη- λιμάνι με τους περίπου 113.000 κατοίκους.

Αν και δεν έχει αποκαλύψει το ακριβές κόστος, λέει πως βλέπει την κίνησή του αυτή και ως ένα είδος επένδυσης καθώς τώρα που η Άνγκελα Μέρκελ είναι ακόμη καγκελάριος το κόστος ενός κέρινου ομοιώματός της είναι χαμηλότερο απ' ό,τι μετά την αποχώρησή της από την πολιτική.

«Τώρα ακόμη είναι χαμηλότερο. Αλλά όταν δεν θα είναι καγκελάριος, η τιμή θα αυξηθεί. Ο Ομπάμα τώρα κοστίζει 13.000 ευρώ, η Μέρκελ είναι χαμηλότερα», ανέφερε ο Αλέξης Βαΐου στη γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα butenunbinnen.de.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Φόρτωση άρθρων...