Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: O πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης της Serie A

Viral
O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης της Serie A και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Η Γιουβέντους το 2018 κατάφερε να πείσει τον «CR7» και να τον εντάξει στο ρόστερ της, προσφέροντας του 31 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», δημοσίευσε τους καθαρούς μισθούς όλων των παικτών του πρωταθλήματος και ο άσος των «μπιανκονέρι» βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, έχοντας μάλιστα και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμείβεται με μισθό ίσο ή ακόμα και μεγαλύτερο από ό,τι ολόκληρη η ομάδα των Ουντινέζε, Βερόνα, Σπέτσια και Κροτόνε.

Ο συμπαίκτης του στη Γιούβε, Ματέις ντε Λιχτ, λαμβάνει 8 εκατομμύρια ευρώ, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση της λίστας ενώ ακολουθεί ο επιθετικός της Ιντερ, Ρομέλου Λουκάκου, με 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με 6,5 εκατομμύρια ευρώ, αμείβεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «νερατζούρι», Αρτούρο Βιδάλ, κάτι περισσότερο από τον Αρτούρ της Γιούβε, ο οποίος ετησίως πληρώνεται με 5 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά υπάρχουν 16 ποδοσφαιριστές οι οποίοι κερδίζουν 6 εκατομμύρια ή περισσότερα.

Όπως οι Έρικσεν και Τζέκο με 7,5 εκατομμύρια ευρώ, Ντιμπάλα με 7,3 ενώ ακολουθούν οι Ραμπιό, Ράμσει, Ιμπραΐμοβιτς και Σάντσες με 7 εκατ. ευρώ.

Πάντως, η Γιουβέντους είναι η ομάδα η οποία επενδύει περισσότερο σε μισθούς με 236 εκατομμύρια ευρώ, ακολουθούμενη από τις Ίντερ (149), Ρόμα (112), Νάπολι (105), Μίλαν (90) και Λάτσιο (83).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Νέα έρευνα: Ο Άρης «έμοιαζε πολύ με τη Γη»

Ο Άρης «έμοιαζε πολύ με τη Γη», σύμφωνα με νέα γεωλογική μελέτη του Κόκκινου Πλανήτη. Έχει διαπιστωθεί ότι ο Άρης στο πολύ μακρινό παρελθόν διέθετε νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνει...

Φόρτωση άρθρων...