Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Ιαπωνία: Ξέμειναν από πατάτες - Τρία αεροπλάνα θα λύσουν το πρόβλημα

Viral

Έλλειψη από πατάτες παρατηρείται στην Ιαπωνία. Λόγω των μεγάλης έκτασης πλημμυρών κοντά στο Βανκούβερ στον Καναδά, αλλά και της παγκόσμιας διατάραξης των προμηθειών που έχει προκαλέσει η πανδημία, υπάρχουν καθυστερήσεις στον εφοδιασμό τους.

Προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα τρία αεροπλάνα γεμάτα με πατάτες από τις ΗΠΑ αναμένεται να προσγειωθούν εκεί, για χάρη των τοπικών καταστημάτων McDonald’s.

«Η Flexport (αμερικανική εταιρεία διαμετακόμισης φορτίων) μόλις συμφώνησε να μεταφέρει με τρία Boeing 747 φορτία πατάτας στην Ιαπωνία για να βοηθήσει με την έλλειψη των french fries», ανέφερε ο Ράιαν Πίτερσεν, διευθυντής της εταιρείας σε ανάρτησή του στο twitter.

H γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού ανακοίνωσε στις 21 Δεκέμβρη ότι για ένα διάστημα θα διέθετε τηγανιτές πατάτες μόνο σε μικρές συσκευασίες, λόγω των μειωμένων εισαγωγών από τον Καναδά.

Έπειτα από την, η ιαπωνική τηλεόραση έδειξε καταναλωτές να σχηματίζουν μεγάλες ουρές σε ένα από τα εστιατόρια στο Τόκιο, οι οποίοι έσπευσαν να απολαύσουν μία μεγάλη μερίδα.

Η εταιρεία υπολογίζει ότι το πρόβλημα προμήθειας θα έχει επιλυθεί μέχρι την Πρωτοχρονιά.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκαν δύο εξωτικοί εξωπλανήτες

Σε μία ακόμα ανακάλυψη προχώρησαν αστρονόμοι, καθώς ανακάλυψαν δύο εξωτικούς εξωπλανήτες ανακάλυψαν αστρονόμοι. Τα ολοένα και πιο προηγμένα τεχνικά μέσα που έχουν στη διάθεση τ...

Φόρτωση άρθρων...