Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Μεγάλη κόμπρα εισέβαλε σε γήπεδο του γκολφ (Video)

Αναστάτωση προκλήθηκε σε γήπεδο του γκολ, όταν μία μεγάλη κόμπρα έκανε την εμφάνισή της. Το περιστατικό έγινε σε ένα γήπεδο γκολφ της Νότιας Αφρικής αφού μια κόμπρα εισέβαλε στο χορτάρι.

Το φίδι εμφανίστηκε το Σάββατο στο Atlantic Beach Golf Club στο Κέιπ Τάουν.

Στο βίντεο, μια τεράστια κόμπρα – η cape cobra ένα από τα πιο θανατηφόρα φίδια της Αφρικής – φαίνεται να γλιστράει στην πίστα σε μια επιθετική στάση.

Στη συνέχεια, το φίδι προχωρά και προσπαθεί να αφαιρέσει ένα από τα εμπόδια στην πορεία του, χτυπώντας το επανειλημμένα με τα δηλητηριώδη δόντια του.

Το βίντεο δείχνει μια μαγκούστα, που είναι ένας από τους κύριους αντιπάλους της κόμπρας, να κρύβεται στην περιφέρεια του πράσινου.

«Σκέφτομαι πού είναι το κυνηγετικό μου όπλο», αναφώνησε έγραψε ένας χρήστης του instagram, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Αυτό είναι τρελό».

Η κόμπρα είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα φίδια της Νότιας Αφρικής, υπεύθυνο για τα πιο θανατηφόρα δαγκώματα στην περιοχή, μαζί με το μαύρο mamba.

Το φίδι είναι επικίνδυνο λόγω του εξαιρετικά νευροτοξικού δηλητηρίου του και της τάσης για διείσδυση σε σπίτια και άλλα μέρη όπου συχνάζουν άνθρωποι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε η πιο βαθιά μπλε τρύπα στον κόσμο – Οι κρυμμένες σπηλιές και σήραγγες

Η πιο βαθιά μπλε τρύπα ανακαλύφθηκε στον κόλπο Τσετουμάλ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό το 2021. Αρχικά αναγνωρίστηκε ως η δεύτερη βαθύτερη γαλάζια...

Φόρτωση άρθρων...