Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Μπέρνι Σάντερς: Και σε κουκλάκι ο γερουσιαστής (εικόνα)

Viral
Viral έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η εμφάνιση του Μπέρνι Σάντερς, καθισμένου σταυροπόδι, φορώντας υπερμεγέθη γάντια από ανακυκλωμένα υλικά και ζεστό χειμωνιάτικο μπουφάν.

Ο δημοκρατικός γερουσιαστής εμφανίστηκε έτσι στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Έκτοτε αναπαράγεται σε διάφορες εκδοχές και αυτή τη φορά έγινε «bobblehead (κουκλάκι με κινητό κεφάλι)».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του γερουσιαστή πυροδότησε μια χιονοστιβάδα memes. Ακόμα και η ομάδα του γερουσιαστή την τύπωσε σε T-shirt και τα έσοδα από τις πωλήσεις – πάνω από 1,8 εκατομμύρια δολάρια, για την ώρα – διατίθενται στην οργάνωση αρωγής ηλικιωμένων που έχουν ανάγκη Meals on Wheels Vermont.

Η Jen Ellis, η 42χρονη δασκάλα στο Βερμόντ η οποία έπλεξε τα γάντια που φορούσε ο Μπέρνι Σάντερς στη φωτογραφία, έχει κατακλυστεί από παραγγελίες να πλέξει και άλλα ζευγάρια, αλλά επισήμως έχει ανακοινώσει ότι έχουν εξαντληθεί.

Η FOCO, αμερικανική εταιρεία που κατασκευάζει παιχνίδια και συλλεκτικά αντικείμενα, αποφάσισε να τιμήσει το μνημειώδες meme με τον Μπέρνι της ημέρας ορκωμοσίας σε κινητό κουκλάκι.

Το ύψους 20,32 εκατοστών αγαλματάκι είναι χειροποίητο και βαμμένο στο χέρι και έχει μια βάση πάνω στην οποία είναι αναγραμμένο το όνομά του με μεγάλα κεφαλαία γράμματα.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone, τέτοια ποιότητα σε μαζικής παραγωγής κουκλάκια με κινητό κεφάλι δύσκολα βρίσκεται.

Η εταιρεία έχει γνωστοποιήσει ότι το «Bernie Sanders» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προπαραγγείλει, αλλά το πολύ δύο ανά παραγγελία, και να περιμένει την έναρξη της διάθεσης του προϊόντος πριν από τις 17 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Οι φυσητήρες επικοινωνούν με φωνητικό αλφάβητο – Πώς θα μιλήσουμε απευθείας μαζί τους

Με φωνητικό αλφάβητο επικοινωνούν οι φυσητήρες. Αν και θεωρούνται είδος φάλαινας στην πραγματικότητα οι φυσητήρες είναι ξεχωριστό θαλάσσιο ον που συγγενεύει περισσότερο με τα δελφί...

Φόρτωση άρθρων...