Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου (Photos)

Viral

Ένα πάρκο άγριας ζωής στην Αυστραλία ισχυρίζεται ότι έχει τον μεγαλύτερο και πιθανότατα τον γηραιότερο κροκόδειλο στον κόσμο σε αιχμαλωσία. Ο κροκόδειλος εκτιμάται ότι είναι 120 ετών. Ο Cassius συνέχισε να μεγαλώνει παρά την αξιοσημείωτη ηλικία του.

«Ο Cassius είναι ένα υπέροχο, όμορφο αγόρι και προφανώς έχει να μας πει μια μεγάλη ιστορία», ανέφερε η Σάλι Ίσμπεργκ, διευθύνουσα σύμβουλος στο Κέντρο Έρευνας Κροκοδείλων στην Αυστραλία, σε μια συνέντευξη στο «Fox News Digital».

Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου

«Είναι ένα χαρούμενο, υγιές αγόρι. Έχει τέτοια φοβερή προσωπικότητα. Τον καλούν στη μία πλευρά και χαίρεται που περιπλανιέται… είναι ένας απολύτως συναρπαστικός χαρακτήρας», πρόσθεσε η Σάλι Ίσμπεργκ.

Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου

Αιχμαλωτίστηκε το 1984 κοντά στην πόλη Darwin και μεταφέρθηκε στο Green Island λίγα χρόνια αργότερα. Ο Cassius ζει στο Marineland Crocodile Park για περισσότερα από 35 χρόνια.

Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου

Κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου ελέγχου φέτος, ο καθηγητής Graeme Webb διαπίστωσε ότι ο Cassius είχε μεγαλώσει άλλες 13 ίντσες από την προηγούμενη επίσκεψή του σχεδόν 20 χρόνια νωρίτερα. Πλέον ο μεγάλος κροκόδειλος έχει μήκος 5,5 μέτρων.

Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος του κόσμου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο (Video&εικόνες)

Ένα νέο ανθρωποειδές ρομπότ που μαθαίνει γρηγορότερα και κοστίζει λιγότερο δημιούργησε η «Sanctuary AI». Η καναδική εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε το νέο της ρομπότ. ...

Φόρτωση άρθρων...