Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Οι χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό ερωτικών συντρόφων κατά μέσο όρο - Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Viral

Οι Τούρκοι πολίτες αναφέρουν ότι έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο σεξουαλικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με μια ερωτική ανάλυση των σεξουαλικών συνηθειών του κόσμου. Ο μέσος Τούρκος έχει κοιμηθεί με περισσότερα από 14 άτομα σύμφωνα με την World Population Review.

«Ο μέσος αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων μπορεί να διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα, καθώς οι πολιτιστικοί κανόνες μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους κάποιος κάνει σεξ», δήλωσε ο ιστότοπος.

Η πρώτη θέση της Τουρκίας μπορεί να εκπλήξει ορισμένους, δεδομένου ότι περισσότερο από το 99% των κατοίκων είναι μουσουλμάνοι και η χώρα θεωρείται ευρέως ότι έχει παραδοσιακές απόψεις όσον αφορά το σεξ και τις σχέσεις.

Όμως η λίστα ήταν γεμάτη εκπλήξεις. (Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα)

Οι χώρες που πιστεύεται ότι έχουν πιο φιλελεύθερες απόψεις για το σεξ, όπως η Βραζιλία και η Γαλλία, ήταν εκπληκτικά χαμηλά στη λίστα. Ο μέσος Βραζιλιάνος έχει κάνει σεξ με 9 άτομα, τοποθετώντας το έθνος στην 25η θέση. Η Γαλλία, εν τω μεταξύ, απείχε πολύ από το να είναι ερωτική, καθώς βρισκόταν στην 29η θέση. Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 8,1 άτομα.

news

Μετά την Τουρκία, η Αυστραλία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα των ερωτικών χωρών, με τον μέσο Αυστραλό να κάνει σεξ με περισσότερα από 13 άτομα κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Η γειτονική Νέα Ζηλανδία ήρθε στην τρίτη θέση, ακολουθούμενη από την Ισλανδία και τη Νότια Αφρική.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σημείωσαν την 13η θέση, με την World Population Review να λέει ότι οι Αμερικανοί κοιμούνται κατά μέσο όρο με 10,7 άτομα όλα αυτά τα χρόνια, όπως και οι Καναδοί. Ωστόσο, ο μέσος αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που έχει ένα άτομο στις ΗΠΑ μπορεί να διαφέρει πολύ από πολιτεία σε πολιτεία, με βάση τις θρησκευτικές προτιμήσεις. Για παράδειγμα, οι κάτοικοι της Λουιζιάνα αναφέρουν κατά μέσο όρο 15,7 σεξουαλικούς συντρόφους. Συγκριτικά, οι κάτοικοι της Γιούτα, το 62% των οποίων ανήκουν στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, αναφέρουν κατά μέσο όρο 2,6 σεξουαλικούς συντρόφους. Η ηλικία στην οποία κάποιος χάνει την παρθενία του μπορεί επίσης να επηρεάσει τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν την παρθενία τους σε ηλικία 17 ετών, κατά μέσο όρο.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται η Ελλάδα με τον μέσο Έλληνα να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής του 10,6 συντρόφους. Το ίδιο σκορ έχει η Ταϊλάνδη και το Ισραήλ.

Οι λιγότερο φιλελεύθερες στο σεξ χώρες στη λίστα της World Population Review ήταν η Κίνα και η Ινδία, με τους πολίτες να κοιμούνται με 3,1 και 3,0 άτομα αντίστοιχα.

Οι 10  χώρες με τον μεγαλύτερο μ.ο σεξουαλικών συντρόφων

Τουρκία (14,5 άτομα)

Αυστραλία (13,3)

Νέα Ζηλανδία (13.2)

Ισλανδία (13,0)

Νότια Αφρική (12,5)

Φινλανδία (12,4)

Νορβηγία (12.1)

Ιταλία (11,8)

Σουηδία (11.8)

Ελβετία (11.1)

Ιρλανδία (11.1)

ΗΠΑ (10.7)

Καναδάς (10.7)

Ταϊλάνδη (10.6)

Ελλάδα (10.6)
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Φόρτωση άρθρων...