Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Παράξενα σύννεφα στον ουρανό της Λάρισας (Photos)

Viral

Παράξενα σύννεφα σχηματίστηκαν στον ουρανό της Λάρισας και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τα φωτογραφίσουν.

Σύμφωνα με το meteo-thessalia.gr, τα συγκεκριμένα σύννεφα τα οποία ονομάζονται mammatus τα συναντάμε συνήθως στην Αμερική και όχι τόσο συχνά στην χώρα μας.

Τα νέφη αυτά πήραν το όνομά τους από τη λατινική λέξη mamma που σημαίνει «στήθος» ή «μαστός».

Συνήθως όταν εμφανίζονται προμηνύουν καταιγίδα και μάλιστα έντονη ή μπορεί σε κοντινή περιοχή να σημειώνεται έντονη καταιγίδα.

Παράξενα σύννεφα σχηματίστηκαν στον ουρανό της Λάρισας και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας το απόγευμα της Δευτέρας. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τα φωτογραφίσουν. Σύμφωνα με το meteo-thessalia.gr, τα συγκεκριμένα σύννεφα τα οποία ονομάζονται mammatus τα συναντάμε συνήθως στην Αμερική και όχι τόσο συχνά στην χώρα μας. Τα νέφη αυτά πήραν το όνομά τους από τη λατινική λέξη mamma που σημαίνει «στήθος» ή «μαστός». Συνήθως όταν εμφανίζονται προμηνύουν καταιγίδα και μάλιστα έντονη ή μπορεί σε κοντινή περιοχή να σημειώνεται έντονη καταιγίδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε νέο είδος φιδιού στην Ταϊλάνδη – Mπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων (Photos)

Ένα νέο είδος φιδιού ανακάλυψαν δύο κυνηγοί ερπετών στην Ταϊλάνδη. Το νέο είδος φιδιού έχει κυνόδοντες που μοιάζουν με λεπίδες και μπορεί να σκαρφαλώσει σε ύψος 50 μέτρων. Σύμφ...

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Φόρτωση άρθρων...