Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο (Photo)

Viral

Παρά την απώλεια σχεδόν 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στο 2019, ο Τζεφ Μπέζος παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο ιδρυτής της Amazon κράτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του Bloomberg με την περιουσία του να ανέρχεται στα 115 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Από κοντά τον ακολουθεί ο Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, με 113 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το CNN.

Ο Τζεφ Μπέζος, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Γάλλος επιχειρηματίας Μπερνάρντ Αρνό είναι οι μόνοι δισεκατομμυριούχοι στη λίστα, οι περιουσίες των οποίων έχουν ξεπεράσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζεφ Μπέζος μετά το διαζύγιό του, αναμενόταν να χάσει την πρώτη θέση, καθώς έδωσε μεγάλο ποσοστό της περιουσίας του στην πρώην σύζυγό του Μακένζι Μπέζος αλλά τελικά διέψευσε τις προσδοκίες κάποιων.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι φυσητήρες επικοινωνούν με φωνητικό αλφάβητο – Πώς θα μιλήσουμε απευθείας μαζί τους

Με φωνητικό αλφάβητο επικοινωνούν οι φυσητήρες. Αν και θεωρούνται είδος φάλαινας στην πραγματικότητα οι φυσητήρες είναι ξεχωριστό θαλάσσιο ον που συγγενεύει περισσότερο με τα δελφί...

H κόντρα ειδικών για το IQ του Τυραννόσαυρου

Ο Τυραννόσαυρος Ρεξ ήταν το μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο μοχθηρό σαρκοβόρο που εμφανίστηκε στη Γη. Είχε τρομερά σαγόνια που μπορούσαν να συνθλίβουν εύκολα τα οστά των ζώων που κα...

Φόρτωση άρθρων...