Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Προσγείωση αεροπλάνου που κόβει την ανάσα (Video)

Μία δύσκολη προσγείωση καταγράφηκε στη Μαδέιρα στην Πορτογαλία. Το αεροδρόμιο της Μαδέιρα που φέρει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένα από τα πιο δύσκολα για να προσγειωθούν αεροπλάνα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που επικρατούν τις περισσότερες ημέρες.

Ο πιλότος χρειάστηκε να κάνει ιδιαίτερα αριστοτεχνικές μανούβρες προκειμένου να καταφέρει να προσγειώσει το αεροσκάφος με ασφάλεια.

Το αεροδρόμιο της Μαδέιρα είναι το τέταρτο πιο πολυσύχναστο στην Πορτογαλία και από τα πιο διάσημα στον κόσμο τόσο για τις δύσκολες συνθήκες για τους πιλότους. 

Το αεροδρόμιο είναι ευάλωτο στους ισχυρούς ανέμους και μάλιστα στη σειρά «Most Extreme Airports» του History Channel έχει χαρακτηριστεί το ένατο πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο και το τρίτο πιο επικίνδυνο στην Ευρώπη.

Ιστοσελίδες ειδικές στα αεροπορικά θέματα αναφέρουν πως οι πιλότοι που θα πετάξουν προς και από το αεροδρόμιο «Κριστιάνο Ρονάλντο» καλούνται να περάσουν από ειδική εκπαίδευση σε προσομοιωτές.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Φόρτωση άρθρων...