Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ινδία: Ρούχα 2.000 γυναικών θα πλένει κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού

Ο 20χρονος θα πλένει και θα σιδερώνει με δικά του έξοδα, τα ασπρόρουχα όλων των γυναικών του χωριού του για έξι μήνες.

Πρωτότυπη ποινή επιβλήθηκε από δικαστήριο στην Ινδία σε 20χρονο άνδρα που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αλλά με έναν όρο. Ο 20χρονος θα πλένει και θα σιδερώνει με δικά του έξοδα, τα ασπρόρουχα όλων των γυναικών του χωριού του για έξι μήνες.

Ο 20χρονος Λαλάν Κουμάρ, που είναι πλύστης στο επάγγελμα, θα πρέπει να αγοράσει τα απορρυπαντικά και όλα τα απαραίτητα υλικά για το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ασπρορούχων περίπου 2.000 γυναικών της Ματζόρ, του χωριού του που βρίσκεται στο κρατίδιο Μπίχαρ στη βορειοανατολική Ινδία, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση.

Ο Σαντός Κουμάρ Σινγκ, αξιωματικός της αστυνομίας του τομέα Μαντουμπάνι, στο κρατίδιο Μπίχαρ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ο Κουμάρ είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο, κυρίως για απόπειρα βιασμού.

Οι κάτοικοι του χωριού εκτιμούν πως η απόφαση αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο καθιστώντας την εγκληματικότητα κατά των γυναικών ένα θέμα δημόσιας συζήτησης και συζήτησης στην κοινότητά τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H κόντρα ειδικών για το IQ του Τυραννόσαυρου

Ο Τυραννόσαυρος Ρεξ ήταν το μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο μοχθηρό σαρκοβόρο που εμφανίστηκε στη Γη. Είχε τρομερά σαγόνια που μπορούσαν να συνθλίβουν εύκολα τα οστά των ζώων που κα...

Ανακαλύφθηκε η πιο βαθιά μπλε τρύπα στον κόσμο – Οι κρυμμένες σπηλιές και σήραγγες

Η πιο βαθιά μπλε τρύπα ανακαλύφθηκε στον κόλπο Τσετουμάλ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό το 2021. Αρχικά αναγνωρίστηκε ως η δεύτερη βαθύτερη γαλάζια...

Φόρτωση άρθρων...