Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Τάνκερ «παλεύει» με τεράστια κύματα στον Βόρειο Ατλαντικό (Video)

Viral

Μεγάλη μάχη με τεράστια κύματα έδωσε ένα τάνκερ στον Βόρειο Ατλαντικό. Το πετρελαιοφόρο πλοίο έπεσε σε σφοδρή καταιγίδα στην μέση του Ατλαντικού.

Τις στιγμές κατέγραψε ναύτης με το κινητό του τηλέφωνο. Στα στιγμιότυπα του βίντεο φαίνονται τα ορμητικά κύματα την στιγμή που σκάνε πάνω στο κατάστρωμα και σκεπάζουν το δεξαμενόπλοιο, ενώ οι ναύτες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μην βγουν εκτός πορείας.

Κάποια στιγμή μάλιστα το κύμα καλύπτει το τζάμι, πίσω από το οποίο βρίσκεται ο ναύτης που απαθανατίζει το συγκλονιστικό σκηνικό.

Ο Βόρειος Ατλαντικός φημίζεται για τα ακραία φανόμενα, που δημιουργούνται από τους σφοδρούς ανέμου, καθιστώντας εξαιρετικά επικίνδυνες τις συνθήκες για τα πλοία που διέρχονται από το σημείο.

Αυτή την εποχή του χρόνου, ο Βόρειος Ατλαντικός τίθεται υπό επιτήρηση για την καταγραφή ενδεχόμενων τυφώνων και τροπικών καταιγίδων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκαν δύο εξωτικοί εξωπλανήτες

Σε μία ακόμα ανακάλυψη προχώρησαν αστρονόμοι, καθώς ανακάλυψαν δύο εξωτικούς εξωπλανήτες ανακάλυψαν αστρονόμοι. Τα ολοένα και πιο προηγμένα τεχνικά μέσα που έχουν στη διάθεση τ...

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Φόρτωση άρθρων...