Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πρώτο αεροσκάφος για ιπτάμενα πάρτι (εικόνες)

Το πρώτο αεροσκάφος για ιπτάμενα πάρτι έφτιαξε η αεροπορική εταιρεία 9H-FIVE που εδρεύει στο Ντουμπάι και προσφέρει τοπικές αλλά και διεθνείς πτήσεις. Η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κλάδο στον τομέα των αερομεταφορών δημιουργώντας ένα αεροσκάφος σχεδιασμένο για ιπτάμενα πάρτι. 

H εταιρεία παρήγγειλε ένα σκάφος από τη μονάδα Corporate Jets της Airbus το οποίο μπορεί κάποιος να νοικιάσει και να χρησιμοποιήσει με την παρέα του για χρονικό διάστημα δώδεκα ωρών διασκεδάζοντας στον αέρα με τις ανέσεις που προσφέρει.

Το σκάφος έχει καθίσματα για 16 επιβάτες και υπάρχει τραπεζαρία χωρητικότητας οκτώ ατόμων. Επίσης, υπάρχουν καναπέδες και όλα είναι τοποθετημένα προκειμένου να υπάρχει αρκετός χώρος για να κινούνται άνετα οι επιβάτες μέσα στο σκάφος ή να παραμένουν όρθιοι για να πίνουν το ποτό τους και να συζητούν, να χορεύουν κ.α. Στη διάθεση των επιβατών υπάρχουν σύστημα αναπαραγωγής μουσικής, τρεις τηλεοράσεις 55 ιντσών και υψηλής ταχύτητας ασύρματη σύνδεση με το Διαδίκτυο.

Επίσης, υπάρχει μια ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ντουζιέρα. Υπάρχει φωτισμός LED με τους επιβάτες να επιλέγουν την απόχρωση που επιθυμούν να υπάρχει μέσα στο σκάφος για να δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα. 

Το κόστος για να πραγματοποιήσει κάποιος ένα πάρτι στον αέρα θα ανέρχεται στις 13 με 14 χιλιάδες δολάρια.

Το πρώτο αεροσκάφος για ιπτάμενα πάρτι
Το πρώτο αεροσκάφος για ιπτάμενα πάρτι

 

Αυτό είναι το πρώτο αεροσκάφος για ιπτάμενα πάρτι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του

Με την ψυχή του γιόρτασε τον θρίαμβό του στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου, καθώς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δήμαρχος. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγύρισε με ποντιακ...

Φόρτωση άρθρων...