Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον Λουίς Ενρίκε και την αδικοχαμένη κόρη του (εικόνα)

Viral

Μπορεί η Ισπανία να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο με τον Λούις Ενρίκε στο τιμόνι έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό.

Για να τον τιμήσει, ο Ιταλός Αντόνιο Φεντερίκο δημιούργησε ένα συγκλονιστικό σκίτσο, που απεικονίζει τον Ισπανό ομοσπονδιακό προπονητή να κάθεται στον πάγκο δίπλα στην αδικοχαμένη κορούλα του, Ζάνα.

Το κοριτσάκι είχε χάσει τη μάχη με τον καρκίνο το 2019, σε ηλικία εννέα ετών.

«Καλό ματς, μπαμπάκα» ρωτάει η μικρούλα, που έχει φτερά αγγέλου και φορά φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τον Ενρίκε να απαντά «ναι, αγγελάκι μου».

«Αφιερωμένο στον Λουίς Ενρίκε» αναφέρει στη λεζάντα ο καλλιτέχνης, που εξηγεί πως «όλη μας η αγάπη πηγαίνει σε αυτόν και στον μικρό του φύλακα-άγγελο, που φαντάζομαι κάπως έτσι».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H κόντρα ειδικών για το IQ του Τυραννόσαυρου

Ο Τυραννόσαυρος Ρεξ ήταν το μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο μοχθηρό σαρκοβόρο που εμφανίστηκε στη Γη. Είχε τρομερά σαγόνια που μπορούσαν να συνθλίβουν εύκολα τα οστά των ζώων που κα...

Μόνα Λίζα: Λύθηκε το μυστήριο για το αν είναι φανταστικό ή πραγματικό το τοπίο του πίνακα

Το τοπίο στον πίνακα της Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι έχει πυροδοτήσει ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το αν είναι πραγματικό ή αποκύημα της φαντασίας του ζωγράφου. Κι ενώ λ...

Φόρτωση άρθρων...