Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Βράχος πέρασε μέσα από σπίτι – Βίντεο σοκ

Viral

Στιγμές τρόμου έζησε μία οικογένεια στη Χαβάη, καθώς ένας τεράστιος βράχος έπεσε στο σπίτι τους το Σαββατοκύριακο στην πλαγιά του λόφου στη Χονολουλού. 

Βίντεο - σοκ δείχνει πως ο τεράστιος ογκόλιθος πέρασε μόλις λίγα εκατοστά δίπλα από την ανυποψίαστη γυναίκα, που βρισκόταν στο σαλόνι της.

Στα πλάνα φαίνεται η 65χρονη να περπατά σε έναν διάδρομο μέσα στο σπίτι της, όταν ο βράχος σπάει έναν τοίχο. 

Αξιωματούχοι είπαν ότι ο βράχος, ο οποίος έχει ύψος και πλάτος 1,5 μέτρο, έσπασε τον τοίχο του σπιτιού, πέρασε μέσα από το σαλόνι και μετά έσπασε δεύτερο τοίχο πριν σταματήσει την πορεία του σε υπνοδωμάτιο, ανέφερε το Hawaii News Now.

Ένα αυτοκίνητο υπέστη επίσης ζημιές, αλλά κανείς μέσα στο σπίτι δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η Caroline Sasaki που παραλίγο να χτυπήσει ο ογκόλιθος, ήταν εμφανώς ταραγμένη αλλά ανακουφισμένη που κανείς δεν τραυματίστηκε. 

«Το μόνο που άκουσα ήταν το μπουμ όταν το τζάμι έσπασε από τη συρόμενη πόρτα. Δεν έχω παρακολουθήσει το βίντεο, αλλά μου είπαν ότι αν έκανα ακόμη ένα βήμα, πιθανότατα δεν θα ήμουν εδώ», δήλωσε η 65χρονη.

Η οικογένεια βρισκόταν στο νεόδμητο σπίτι μόνο μια εβδομάδα όταν ο ογκόλιθος κατέστρεψε τα πάντα. 

Η 65χρονη και άλλοι γείτονές της πιστεύουν ότι οι κοντινές εργασίες εκσκαφής είναι η αιτία της πτώσης του ογκόλιθου, ανέφερε το KHON 2.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιαπωνία: Τρένο υψηλής ταχύτητας καθυστέρησε μετά τον εντοπισμό φιδιού σε βαγόνι

Η ακρίβεια των δρομολογίων του σιδηροδρομικού δικτύου της Ιαπωνίας είναι γνωστή. Ωστόσο, την Τρίτη το βράδυ η ομαλή λειτουργία ενός τρένου του δικτύου σιδηροδρομικών γραμμών υψηλής...

Μυστήριο με τον τρομακτικό ήχο που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας – Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Mμυστήριο έχει προκαλέσει τρομακτικός ήχος που καταγράφηκε στα βάθη της θάλασσας στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Γης. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την αλήθεια, παρά τις θεωρίες συνωμ...

Φόρτωση άρθρων...