Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

WhatsApp: Η νέα λειτουργία που βοηθά να κρύψετε τις ιδιωτικές σας συνομιλίες

Viral

Μία νέα λειτουργία στο WhatsApp βοηθά να κρύψετε τις ιδιωτικές σας συνομιλίες. Η λειτουργία «Κλείδωμα συνομιλίας» του WhatsApp είναι ένας τρόπος για να διαχωρίσετε τις προσωπικές σας συζητήσεις από εκείνες που δεν σας ενοχλεί να είναι «ανοιχτές».

Αν κάποιος άνοιγε τον λογαριασμό σας στο WhatsApp, τότε σίγουρα θα θέλατε να μην μπορεί να δει ορισμένα chat.

Tο «Κλείδωμα συνομιλίας» δεν είναι τέλειο. Όταν αποφασίζετε να κλειδώσετε μια συνομιλία, το WhatsApp την τοποθετεί σε έναν φάκελο με το όνομα «Κλειδωμένες συνομιλίες». Αυτό είναι λίγο προφανές, και πιθανότατα θα ήταν το πρώτο μέρος που θα σκεφτόταν ένας αδιάκριτος να ελέγξει για ευαίσθητες, ενοχλητικές ή ιδιωτικές συνομιλίες, αν αποκτούσε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Πλέον μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, καθώς το WhatsApp κυκλοφορεί μια νέα λειτουργία που ονομάζεται «μυστικός κωδικός» (secret code), για να κρατήσετε τις κλειδωμένες συνομιλίες σας μακριά από τα αδιάκριτα μάτια.

Με την νέα λειτουργία, μπορείτε να ορίσετε έναν μυστικό κωδικό στον φάκελο κλειδωμένων συνομιλιών σας. Όταν το κάνετε, οι κλειδωμένες συνομιλίες θα εξαφανιστούν από την κύρια οθόνη σας. Ο μόνος τρόπος για να βρείτε αυτές τις συνομιλίες θα είναι να αναζητήσετε τον συγκεκριμένο μυστικό κωδικό.

To «secret code» είναι διαθέσιμο σε ορισμένους χρήστες από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, αλλά θα κυκλοφορήσει πλήρως μέσα τις επόμενες εβδομάδες.

Για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία του μυστικού κωδικού, πρέπει να μεταβείτε στη λίστα των κλειδωμένων συνομιλιών και να πατήσετε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία. Εκεί πατήστε στις ρυθμίσεις κλειδώματος συνομιλίας και ενεργοποιήστε την επιλογή «Απόκρυψη κλειδωμένων συνομιλιών». Στην συνέχεια, πρέπει να ορίστε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης και είστε έτοιμοι.

Μόλις ενεργοποιήσετε την νέα λειτουργία, οι κλειδωμένες συνομιλίες θα εξαφανιστούν.

Για να εμφανιστούν ξανά οι συνομιλίες θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό που ορίσατε στην γραμμή αναζήτησης των συνομιλιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αιωνόβια γιαγιά στην Ουκρανία περπάτησε 10χλμ για να γλυτώσει από τους εισβολείς Ρώσους (Video&Photos)

Συγκινητική είναι η ιστορία μίας 98χρονης γυναίκας στην Ουκρανία η οποία περπάτησε 10 χιλιόμετρα με το μπαστούνι της για να ξεφύγει από τους Ρώσους εισβολείς. Ηρωίδα αποκαλούν Μ...

Ένα σκαλισμένο οστό 130.000 ετών αποκαλύπτει πώς σκέφτονταν οι Νεάντερταλ (εικόνες)

Ένα οστό από χέρι αρκούδας με δεκαεπτά τομές βρέθηκε την δεκαετία του 1950. Αυτό το αντικείμενο έχει αναφερθεί ως η πρώτη απόδειξη των γνωστικών ικανοτήτων των Νεάντερταλ στην περι...

Φόρτωση άρθρων...