Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Η αυθεντική γραβιερόπιτα της Νάξου μυρίζει στην Αθήνα

Ευ ζην

Οι μυρωδιές και οι γεύσεις της Νάξου βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην αρχή της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Εκεί ο Νάσος Μακρίδης δημιουργεί πίτες με βάση την μοναδική σε γεύση γραβιέρα Νάξου.

IMG

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

«Είμαστε εδώ από το 2015 και δημιουργούμε πίτες με βάση (κατά κύριο λόγο) την γραβιέρα Νάξου. Η παραδοσιακή γραβιερόπιτα Νάξου έχει τον κυρίαρχο ρόλο στις προτιμήσεις του κόσμου. Η ποιότητα σε συνδυασμό με την ποσότητα μας δεν αλλάζει, παρότι πιεζόμαστε πολύ από τις τιμές εμείς τις έχουμε κρατήσει σταθερές.  

Ο βασικός μας κωδικός η γραβιερόπιτα μας είναι μόλις στο 1,50€ και έτσι είναι προσιτή σε όλον τον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά στο lykavitos.gr ο κ. Νάσος Μακρίδης.

IMG

Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ

Η Γραβιέρα Νάξου είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος αυτής της μεγάλης οικογένειας τυριών, όπου το αγελαδινό γάλα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και ταυτόχρονα διαθέτει Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης.  Το συγκεκριμένο τυρί είναι ιδιαίτερο από όλες τις απόψεις και το γεγονός ότι προσφέρεται σε πίτα στην πρωτεύουσα είναι πολύ σημαντικό καθώς οι Αθηναίοι μπορούν να γευτούν ένα προϊόν υψηλής ποιοτικής γεύσης.

IMG

«Είναι χαρά μας που μέσω της γαστρονομικής μας παράδοσης μπορούμε να ταξιδεύουμε τον κόσμο σε κυκλαδίτικες συνταγές και γεύεις», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Νάσος Μακρίδης ο οποίος κάθε πρωί βρίσκεται στο μαγαζί του και φτιάχνει υπέροχες και γευστικές πίτες από τις 3 το πρωί.

IMG

Info
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 8, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0924 0217

gravieropita

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρευνα: Κατά 6,2 χρόνια αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως την τελευταία 30ετία - Ο παράγοντας Covid-19

Κατά 6,2 χρόνια αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής από το 1990, καθώς αντιμετωπίστηκαν κύριες αιτίες θανάτου, όπως η διάρροια, οι λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού, τα εγκεφαλικά επει...

Φόρτωση άρθρων...