Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Prince Oliver Winter 2022 - Η νέα συλλογή για το Χειμώνα

Το πνεύμα της γιορτής επιστρέφει !

Ευ ζην

Η νέα συλλογή για το Χειμώνα του 2022 εστιάζει στον elegant, formal και festive χαρακτήρα του αγαπημένου fashion brand και εκπέμπει το festive mood των γιορτών που όλοι έχουμε ανάγκη. 

«Η ζωή δεν περιμένει και αξίζει να τη ζήσεις κάθε στιγμή, πόσο μάλλον αυτές τις γιορτές, όπου έχουμε ανάγκη τη χαρά και τη διασκέδαση όσο ποτέ άλλοτε». Αυτό είναι το πνεύμα της νέας χειμερινής καμπάνιας των Prince Oliver, που κοιτάζει στο ένδοξο παρελθόν του οίκου και θυμάται λαμπερές στιγμές στυλ, που συνδέουν το κλασικό με το μοντέρνο.   

Η νέα συλλογή απαρτίζεται από κομμάτια θεμελιώδη για κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα τόσο για το επίσημο όσο και για το casual chic ντύσιμο. Κοστούμια & σμόκιν, δερμάτινα & μπουφάν, παλτά & ζακέτες, πουλόβερ & φούτερ, πουκάμισα & γραβάτες, sneakers & oxfords, χειμωνιάτικα chinos, cargo παντελόνια, αλλά και πολλά άλλα συνθέτουν μια συλλογή με τρία βασικά χαρακτηριστικά: Απαράμιλλη ποιότητα υφασμάτων, μοντέρνα πατρόν με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, προσιτή τιμολογιακή προσέγγιση. 

 

prince

 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα ολόμαλλα κοστούμια, τα μπουφάν από τεχνολογικά, πλήρως αδιάβροχα και αντιανεμικά, υφάσματα, τα δερμάτινα από γνήσια δέρματα, τα πουλόβερ και τα πλεκτά από απαλές υφές, τα πουκάμισα σε ποικιλία γιακάδων και σε αποκλειστικά σχέδια. Πλάι σε αυτά, μια σοφά μελετημένη athleisure σειρά που προσφέρει άνεση και στυλ, eco leather κομμάτια που υπηρετούν τις αρχές της βιωσιμότητας και μια υπέροχη γυναικεία συλλογή που εκπέμπει δυναμισμό αλλά και θηλυκότητα. 

Και επειδή Black Friday χωρίς Prince Oliver δεν γίνεται, αυτήν την περίοδο οι τιμές της είναι περισσότερο προσιτές παρά ποτέ, με ειδικές εκπτώσεις και πραγματικά μεγάλες προσφορές που ξεπερνούν το 70% σε συγκεκριμένα είδη και αποθέματα, προβάλλοντας ως η απόλυτη ενδεδειγμένη και έξυπνη επιλογή για αγορές. 

Η επιμονή στην άριστη ποιότητα, οι ιταλικές ρίζες και επιρροές, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και η μοντέρνα δημιουργική έκφραση των ανδρικών και γυναικείων συλλογών την έχουν αναδείξει σε μια εταιρεία υψηλής αισθητικής, που ταυτόχρονα όμως είναι προσιτή στο ευρύ κοινό. 

 

prince

 

 

prince

 

prince

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρήκαμε την καλύτερη ζαμπονοτυρόπιτα…

Στο Πέραμα θα γευτείτε την πιο ιδιαίτερη ζαμπονοτυρόπιτα. Σε ένα στενό στο Πέραμα ο Σωτήρης Βογιατζάκης εδώ και δεκαετίες ζυμώνει. Η τέχνη του απερίγραπτη. Ο ίδιος ειδικεύετ...

Φόρτωση άρθρων...