Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

Ερχεται η Ροζ Πανσελήνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου- H μεταμορφωτική της δύναμη και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Με το φεγγάρι στον μυστικό (και σαγηνευτικό) Σκορπιό, δεν μπορούμε να πούμε ποιες βαθιές αλήθειες θα μπορούσαν να μας αποκαλυφθούν κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού . Αλλά με την προθυμία μας να τις απελευθερώσουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη κατανόηση κι εσωτερική μεταμόρφωση.

Good Life

Φτάσαμε στην κορυφή της άνοιξης και παρά την ομορφιά  αυτής της ανθισμένης εποχής, μια μεταμορφωτική Ροζ Σελήνη (όπως ονομάζεται) στον Σκορπιό σας καλεί να αντιμετωπίσετε την άσχημη αλήθεια και να αγκαλιάσετε τη σκιά σας.  Με τον ήλιο να ταξιδεύει μέσα από το ζώδιο του Ταύρου που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά μας, τις αξίες και το αίσθημα ασφάλειας έχουν προτεραιότητα. Ο Σκορπιός, ωστόσο, κυβερνά το υποσυνείδητο βασίλειο της μεταμόρφωσης, της αναγέννησης και του αόρατου. Αυτός ο αστρολογικός άξονας Σκορπιού -Ταύρου μιλά για τα θεμελιώδη θέματα της ασφάλειας και της μεταμόρφωσης, αναδεικνύοντας τη διασύνδεση μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού πεδίου. Μας υπενθυμίζει ότι η σταθερότητα δεν προέρχεται μόνο με τη μορφή υλικών αγαθών, αλλά και από την εσωτερική δύναμη και την ανθεκτικότητά μας.

Η Ροζ Πανσέληνος αυτού του μήνα θα κορυφωθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ώρα Ελλάδας 01:48,  στις 4 μοίρες του Σκορπιού κι επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, ο ήλιος κάνει μια άμεση αντίθεση με τη σελήνη, η οποία  είναι μια  έκκληση για ισορροπία μεταξύ της φυσικής μας πραγματικότητας (ήλιος) και του εσωτερικού μας κόσμου (σελήνη). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ήλιος στον Ταύρο λαχταρά για πρακτικότητα και απλότητα, ενώ η σελήνη στον Σκορπιό αναζητά την αλήθεια πέρα ​​από αυτό που είναι ορατό.

pink moon

Ο ήλιος και η σελήνη θα τετραγωνίσουν τον Πλούτωνα τον Άρχοντας του Κάτω Κόσμου. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, της δύναμης και ό,τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Αλλά μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει σκιώδη θέματα όπως ο εθισμός, η εμμονή και η κατάχρηση εξουσίας. Ο Πλούτωνας μας ωθεί να αντιμετωπίσουμε τους δαίμονές μας για να μπορέσουμε να βγούμε πιο δυνατοί .Η εξέλιξη που υφίσταται ατομικά και συλλογικά θα περιστρέφεται πιθανώς γύρω από θέματα Υδροχόου ,στο ζώδιο που είναι ο Πλούτωνας, όπως οι επαφές μας, η κοινωνία, οι ομάδες,οι φιλίες και η αίσθηση του ανήκειν στον κόσμο.

Αυτή η πανσελήνος μπορεί να είναι ένα δύσκολο χάπι για κατάποση, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας καταλύτης για την προσωπική μας εξέλιξη. Μην φοβάστε τη δυσφορία - δεν είστε μόνοι. Αν μη τι άλλο, υπάρχει λογική στην ανησυχία σας όταν αναλογιστείτε το γεγονός ότι ο ήλιος στον Ταύρο αντιστέκεται στην αλλαγή, η σελήνη στον Σκορπιό εντείνει τα συναισθήματά σας και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σας δείχνει τι έχετε να ξεπεράσετε.Όσο λιγότερο αντιστέκεστε, τόσο το καλύτερο.

full moon 1

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό
Αυτή η Σελήνη μας ζητά να βάλουμε το λογικό μυαλό μας σε απόσταση. Μας θυμίζει ότι όταν αναλύουμε τα συναισθήματά μας, απλώς τα παρατείνουμε. Χρειάζεται περισσότερο να νιώθουμε και να μεταμορφωνόμαστε, που σημαίνει να επιβραδύνουμε, να κοιτάμε με θάρρος προς τα μέσα και να κρατάμε χώρο για να ανέβει οποιαδήποτε ενέργεια από το υποσυνείδητό μας, ακόμα και να κλαίμε όταν χρειάζεται.Αυτό που κάνει την ενέργεια του Σκορπιού τόσο έντονη είναι ότι μας φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με την παρούσα στιγμή. Μας ζητά να σταματήσουμε, να αφήσουμε τους περισπασμούς μας και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να πούμε ψέματα στον εαυτό μας με αυτή τη Σελήνη .Οτιδήποτε σκουπίζουμε κάτω από το χαλί ή προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει, τώρα φαίνεται.

Αυτή η αποκάλυψη περιλαμβάνει τυχόν συναισθήματα που θα προτιμούσαμε να μην αντιμετωπίσουμε, συμπεριλαμβανομένων υποσυνείδητων πεποιθήσεων και προκαταλήψεων μαζί με καταπιεσμένα συναισθήματα που προσπαθούμε να προβάλουμε σε άλλους. Είναι όλα προς ανακάλυψη  με αυτή την πανσέληνο στον Σκορπιό, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε άβολα ενώ μας δίνει την ευκαιρία για βαθιά ανάπτυξη.Το να κοιτάμε με ειλικρίνεια τις ασυνείδητες τάσεις μας μπορεί να είναι προκλητικό, άβολο και εντελώς τρομακτικό μερικές φορές. Ο Σκορπιός επισημαίνει ότι αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια εξακολουθεί να μας ελέγχει ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε. Είμαστε μαριονέτες και οι ασυνείδητες ενέργειές μας είναι οι χορδές που μας τραβούν. Όταν αντιμετωπίζουμε τους βαθύτερους φόβους, τα ερεθίσματα, τις πεποιθήσεις και τα εξαρτημένα μας μοτίβα, κόβουμε τα νήματα και ελευθερώνουμε τον εαυτό μας. Παίρνουμε τον έλεγχο της ζωής και της συμπεριφοράς μας. Αντιμετωπίζοντας τα βάθη της ψυχής μας είναι το έργο της Πανσελήνου στον Σκορπιό. Μπορεί να είναι τρομακτικό, έντονο και γεμάτο ακατέργαστα συναισθήματα. Μπορεί επίσης να είναι απίστευτα θεραπευτικό και ενδυναμωτικό. Αυτή η πανσέληνος μας θυμίζει τη δύναμή μας. Το να αντιμετωπίσουμε τις σκιές μας χρειάζεται θάρρος και συμπόνια.

pink moon

Πώς η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από την επερχόμενη Ροζ Πανσέληνο στον Σκορπιό, σύμφωνα με το ζώδιο σας

ΚΡΙΟΣ
Εάν οι κοινωνικές σας προσπάθειες δεν είναι σε ευθυγράμμιση με τις βασικές αξίες και τις δεσμεύσεις σας, η πανσέληνος του Απριλίου στον Σκορπιό σας προσφέρει την ευκαιρία να αναβαθμιστείτε. Πυροδοτώντας τον όγδοο οίκο συγχωνεύσεων, μετασχηματισμών και ψυχολογικών κινήτρων, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια αυτής της πανσελήνου για να αντιμετωπίσετε ό,τι σας αποσπά την προσοχή από τους προσωπικούς σας στόχους, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε σε βαθύτερες, πιο ουσιαστικές σχέσεις και δραστηριότητες που έχουν απήχηση σε εσάς σε επίπεδο ψυχής. Απελευθερώστε τους επιφανειακούς δεσμούς και επικεντρωθείτε στη σφυρηλάτηση σχέσεων που υποστηρίζουν τα μελλοντικά σας οράματα και φιλοδοξίες. Αυτή η πανσέληνος είναι εδώ για να σας κάνει  να νιώσετε άνετα με τα άβολα . Μπορεί να έχετε ακόμη και την ευκαιρία να συνδεθείτε με έναν ρομαντικό σύντροφο και να μοιραστείτε πώς νιώθετε, γι' αυτό προετοιμαστείται να ανοίξετε τον εαυτό σας 

ΤΑΥΡΟΣ
Καλείστε να εξετάσετε τα θεμέλια των σχέσεών σας έναν προς έναν πιο προσεκτικά. Μια ισχυρή πανσέληνος στον Σκορπιό αγγίζει τον έβδομο οίκο των δεσμεύσεων, των διαπραγματεύσεων και σημαντικών σχέσεων, προκαλώντας βαθιά συναισθήματα ενώ αποκαλύπτει τα κρυφά ρεύματα των σχέσεων σας. Οι αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή και ο τρόπος με τον οποίο σας αντιλαμβάνονται θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις σχέσεις σας αυτή τη στιγμή, ώστε να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στο να επιβεβαιώσετε την ατομικότητά σας και να συναντήσετε τους σημαντικούς σας ανθρώπους στα μισά του δρόμου. Είναι τελικά μια στιγμή για να ξεκαθαρίσετε ποιες σχέσεις σε εξυπηρετούν και ποιες όχι.Σκεφτείτε θέματα 'δούναι και λαβείν΄' στις σχέσεις, καθώς και τυχόν φόβους που έχετε γύρω από την οικειότητα. Τι πρέπει να απελευθερωθεί για να έχετε πιο υγιείς σχέσεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις συνήθειές σας, την καθημερινή ρουτίνα, την αυτοφροντίδα, και τα θέματα υγείας σας. Η πανσέληνος του Απριλίου στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον υπεύθυνο έκτο οίκο της  επιμέλειας και των  υπηρεσιών, τονίζοντας εντάσεις μεταξύ εξωτερικών συνθηκών και ασυνείδητων προτύπων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία ή και τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. Επανεξετάστε τις μακροπρόθεσμες πεποιθήσεις και επιδιώξεις σας, ειδικά εκείνες που δεν υποστηρίζουν τον καθημερινό τρόπο ζωής και την ευημερία σας. Αγκαλιάστε αυτή τη στιγμή διαύγειας για να αποβάλετε τις μη παραγωγικές συνήθειες και να καλλιεργήσετε μια πιο υγιή, πιο ισορροπημένη ύπαρξη. Και αν έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας με οποιονδήποτε τρόπο, θα νιώσετε την ώθηση τώρα να αλλάξετε κάποιες ρουτίνες. Αναρωτηθείτε τι πρέπει να αλλάξει για να αισθάνεστε πιο υγιείς και άνετα στην καθημερινότητά σας. Τώρα είναι η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στην ενέργειά σας .Καλή ιδέα είναι μια επίσκεψη σε σπα . 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βυθιστείτε σε αυτά που κάνετε με πάθος και παραμείνετε πιστοί στην αυτοέκφρασή σας. Μια αποκαλυπτική πανσέληνος στον Σκορπιό πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού, της αναγνώρισης,της δημιουργικότητας, της έκφρασης και των επιθυμιών της καρδιάς σας. Αν και αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για μετασχηματισμό, η δυναμική μιας εξουσίας θα μπορούσε να έρθει στο προσκήνιο, προκαλώντας σας να αντιμετωπίσετε ζητήματα που σχετίζονται με τον έλεγχο, την οικειότητα και τις οικονομικές εξαρτήσεις. Μπορεί επίσης να βρεθείτε να ζυγίζεται την ανάγκη σας για προσωπική έκφραση σε σχέση με τις προσδοκίες ή τις απαιτήσεις των κοινωνικών σας κύκλων. Θα μπορούσατε να νιώσετε ένα νέο δημιούργημα πάθους να ετοιμάζεται Ό,τι ανακατεύεται στην καρδιά σας, αφήστε το να βγει μέσω της αυτοέκφρασης .Είτε είναι ο γραπτός λόγος, η ζωγραφική, το τραγούδι, ο χορός ή οποιαδήποτε άλλη δημιουργική ενασχόληση, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και  εκφράσετε αυτά τα βαθύτερα συναισθήματα που έρχονται και σας αποκαλύπτονται .

pinkmoon

ΛΕΩΝ
Πώς είναι τα πράγματα στο σπίτι,Λέων; Με αυτήν την πανσέληνο του Σκορπιού που προσγειώνεται στον τέταρτο οίκο  που σχετίζεται με τα  συναισθηματικά θεμέλια, την οικογένεια, και το σπίτι σας. Είναι πιθανό η ζωή σας στο σπίτι να χρειάζεται την φροντίδα σας αυτή τη στιγμή. Ο τέταρτος οίκος σχετίζεται με τη συναισθηματική ασφάλεια, καθώς και με τις μητρικές σχέσεις, και η πανσέληνος στο Σκορπιό σας προσκαλεί να κοιτάξετε πιο προσεκτικά κάτω από την επιφάνεια τι πρέπει να απελευθερωθεί. Καλείστε να αντιμετωπίσετε κρυφά ρεύματα και άλυτα ζητήματα στην προσωπική σας ζωή . Αυτή η βαθιά συναισθηματική κάθαρση μπορεί να είναι άβολη, αλλά θα σας επιτρέψει να βάλετε πιο γερά θεμέλια, που θα είναι πιο αυθεντικά για εσάς. Η δυναμική του "ποιος είναι πιο δυνατός" μέσα στις στενές σας σχέσεις θα μπορούσε επίσης να αποκαλυφθεί, αλλά παρόλα αυτά είναι μια ευκαιρία για εσάς  να αναδιοργανώσετε και να κτήσεται απο την αρχή τις υπάρχουσες σχέσεις.Το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να χρειάζονται μια ανανέωση ή μια εξισορρόπηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντιμετωπίστε και μεταμορφώστε τα αρνητικά πρότυπα σκέψης που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την προσωπική σας ανάπτυξη . Η πανσέληνος του Απριλίου ρίχνει φως στο στυλ επικοινωνίας και στο άμεσο περιβάλλον σας, προτρέποντάς σας να εμβαθύνετε στις καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις και διαδικασίες σκέψης. Είτε πρόκειται για την επανεξέταση της προσέγγισής σας στη ρουτίνα εργασίας και της υγείας είτε ίσως ακόμη και των επιπέδων παραγωγικότητάς σας, ήρθε η ώρα για μια αναγκαία αναθεώρηση. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό να αισθάνεστε διχασμένοι μεταξύ της διαχείρισης των συνηθισμένων επικοινωνιών και της επιθυμίας να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Αγκαλιάστε αυτή την μεταμορφωτική πανσέληνο και βελτιώστε την καθημερινή σας προσέγγιση.Τώρα είναι η ώρα να πείτε την αλήθεια σας. Θυμηθείτε ότι είμαστε ακόμα σε ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση — αλλά τελικά, αυτή η πανσέληνος θέλει να αποκαλύψετε αλήθειες που δεν έχουν ειπωθεί στους άλλους και στον εαυτό σας. Αναρωτηθείτε πού πρέπει να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας και να κάνετε αυτές τις σκληρές συζητήσεις κι αυτό θα βοηθήσει και θα επιτρέψει στα πράγματα να προχωρήσουν όπως πρέπει.

ΖΥΓΟΣ
Καλείστε να επαναξιολογήσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς, ώστε να μπορέσετε να μεταμορφώσετε την αντίληψή σας για τους οικονομικούς σας πόρους και την αυτοεκτίμησή σας. Μια πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων, των περιουσιακών στοιχείων και  της ασφάλειας που αναζητά σταθερότητα, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει φως σε υποκείμενα ζητήματα και κρυφές επιθυμίες . Οι προκλήσεις που σχετίζονται με την υποστήριξη που αναζητάτε (είτε συναισθηματική είτε οικονομική) σας προτρέπουν να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και αλληλεξάρτησης. Είναι καιρός να αγκαλιάσετε και να ξεκινήσετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα ενισχύσουν τόσο την προσωπική σας σταθερότητα όσο και την εκπλήρωσή των επιθυμιών σας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς να αξιολογήσετε τον προϋπολογισμό σας και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Ρίξτε μια ματιά στις προτεραιότητές σας και σε τι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα περισσότερο ή λιγότερο από οικονομική άποψη. Κάντε ξεκάθαρο πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το φεγγάρι φτάνει στο απόγειο της πληρότητάς του στο ζώδιό σας, σηματοδοτώντας μια κομβική στιγμή προσωπικών αποκαλύψεων και ενεργητικής κορύφωσης. Αινιγματική και αποκαλυπτική, η Πανσέληνος ρίχνει  φως απευθείας πάνω σας, προτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε τα πάντα, από τα συναισθηματικά σας βάθη μέχρι τις σκιές που αρνείστε να αναγνωρίσετε. Είναι καιρός για βαθύ αυτοστοχασμό, που θα μπορούσε να έρθει με κάποιες προκλήσεις στο σπίτι. Μπορεί αυτή τη στιγμή να επαναξιολογείτε την κατάσταση διαβίωσής σας ή τις σχέσεις σας με μέλη της οικογένειάς σας. Πιθανά ζητήματα στις σχέσεις σας είναι πιθανά, αλλά αυτό θα σας προσφέρει την ευκαιρία να μεταμορφώσετε σε θετικά διάφορα ανθυγιεινά πρότυπα και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Είναι ώρα για τη μεταμόρφωσή σας που ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό και τώρα φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της . Και να θυμάστε, ότι αυτή η πανσέληνος έχει να κάνει με την απελευθέρωση πραγμάτων, γι' αυτό είναι η στιγμή για να καθαρίσετε ό,τι πρέπει να καθαριστεί.

fullmoon

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ώρα να μπείτε μέσα σας . Η πανσέληνος του Απριλίου στον Σκορπιό δεν είναι για τους αδύναμους. Περνάει μέσα από τον 12ο οίκο που αφορά τα κλεισίματα, τα τελειώματα και το υποσυνείδητο.  Σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τα βάθη του εσωτερικού σας κόσμου, ώστε να μπορέσετε να αποκαλύψετε κρυμμένα συναισθήματα και να αντιμετωπίσετε άλυτα ζητήματα από το παρελθόν. Αυτό φέρνει την ευκαιρία να θεραπεύσετε και να απελευθερώσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Μπορεί επίσης να ξανασκεφτείτε πώς εκφράζεστε και αλληλεπιδράτε με τους γύρω σας. Θυμηθείτε, οι λέξεις έχουν δύναμη. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια βασική στιγμή για πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη που μπορεί να επηρεάσει βαθιά κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο απομονωμένοι από το συνηθισμένο, να είστε σε κατάσταση ερημίτη και να νιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα που εμφανίζονται και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να το αντιμετωπίσετε .Ψάχνετε στα βάθη της δικής σας ψυχής,  κάτι που μπορεί επίσης να αποκαλύψει περιοριστικές πεποιθήσεις αλλά και βαθύτερη διαίσθηση και γνώση. Πάρτε χρόνο με τον εαυτό σας και θα αποκαλύψετε μερικά πετράδια ,τα οποία θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρείτε τη ρίζα των φιλοδοξιών, των στόχων και των κοινωνικών σας προσπαθειών, Αιγόκερε. Η πανσέληνος στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον 11ο οίκο των κοινωνικών υποθέσεων και της ατομικής ελευθερίας, φέρνοντας συναισθηματικές αποκαλύψεις σχετικά με τα πάντα, από τις ομαδικές σας δραστηριότητες μέχρι την αίσθηση ότι ανήκετε στον κόσμο. Δεδομένης της επιρροής του Πλούτωνα στον Υδροχόο, είναι σημαντικό να επαναξιολογήσετε τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς, ειδικά όταν εξετάζετε τις αξίες σας . Αναρωτηθείται πώς οι υλικές επιθυμίες σας ευθυγραμμίζονται με τους ευρύτερους κοινωνικούς σας στόχους ή πώς επηρεάζουν τη συνεισφορά σας στην κοινωνία. Η εστίαση για εσάς τώρα είναι στο πώς εμφανίζεστε για τηνστην ανθρωπότητα. Και αν θέλετε να εμφανίζεστε περισσότερο αλλά έχετε φόβους ή αβεβαιότητα, αυτή η πανσέληνος σας προσκαλεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αίσθηση της εξουσίας σας βρίσκεται στο επίκεντρο της πανσελήνου του Απριλίου, του Υδροχόου. Ενεργοποιώντας τον 10ο οίκο της  που αφορά τη δημόσια εικόνα και καριέρας σας, των ανωτέρων σας και της φήμης σας στον κόσμο, αυτή η πανσέληνος σας προσκαλεί να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη βάση της δημόσιας προσωπικότητάς σας, συγκεκριμένα τι πρέπει να αναδιαρθρωθεί ή να επαναπροσδιοριστεί. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να απορρίψετε παλιές πτυχές της ζωής σας που δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με αυτό που γίνεστε, ειδικά καθώς αυτές οι προσωπικές αλλαγές πιθανότατα θα επηρεάσουν την καριέρα και την εξουσία σας. Σκεφτείτε πώς ο εξελισσόμενος εαυτός σας μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις των προσωπικών και επαγγελματικών ευθυνών, κι ίσως είναι η στιγμή  για μια ανανέωση  στην καριέρα και στην εικόνα σας. Αναρωτηθείτε ποιες πτυχές της δουλειάς σας είναι (και δεν είναι) ευθυγραμμισμένες με τον σκοπό σας και τη βαθύτερη αλήθεια σας.  

ΙΧΘΥΕΣ
Το να μπαίνεις στο άγνωστο δεν είναι πάντα διασκεδαστικό, αλλά καλείστε να εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Η πανσέληνος αυτού του μήνα στον Σκορπιό αγγίζει τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας, της σοφίας, της επέκτασης και της αυτοανακάλυψης, προσκαλώντας σας να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Καθώς όμως αρχίζετε να βουτάτε βαθιά στον εσωτερικό σας κόσμο, αντιμετωπίζετε και θεραπεύετε τα μέρη του εαυτού σας που ασυνείδητα αγνοήσατε ή καταπιέσατε. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αναταραχή στο στυλ επικοινωνίας σας, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε τριβή μεταξύ της απόκτησης νέων γνώσεων και της προσκόλλησης σε έναν ξεπερασμένο τρόπο σκέψης. Το κλειδί είναι να αγκαλιάσετε το ταξίδι, τόσο μέσα σας όσο και στον κόσμο γύρω. Ελάτε σε επαφή με αυτό που σας εμποδίζει από τη δική σας επέκταση. Καθίστε μαζί του και νιώστε το.

Με το φεγγάρι στον μυστικό (και σαγηνευτικό) Σκορπιό, δεν μπορούμε να πούμε ποιες βαθιές αλήθειες θα μπορούσαν να μας αποκαλυφθούν κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού . Αλλά με την προθυμία μας να απελευθερωθούν, μπορούμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη κατανόηση κι εσωτερική μεταμόρφωση.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...