Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

Manifestation : Τα 11 σημάδια που μαρτυρούν οτι η υλοποίηση της επιθυμίας σας πλησιάζει

Manifesting σημαίνει να επιθυμείς κάτι τόσο πολύ, να πιστεύεις τόσο βαθιά ότι θα γίνει και τελικά να συμβαίνει--να υλοποιείται κι έχει να κάνει με την πεποίθηση ότι οι σκέψεις μας είναι ενέργεια.

Good Life

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή – τι είναι το manifestation (υλοποίηση);
Eίναι η διαδικασία κατα την οποία οι σκέψεις και οι επιθυμίες πάνω στις οποίες εστιάζεις, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους οι βασικοί είναι: 

Είτε βιώνεις το συναίσθημα (που θα έχεις όταν  πραγματοποιείται η επιθυμία σου)
Είτε ζεις μέσα σε αυτή την συνθήκη (ζεις νοερά την επιθυμία σου σαν να συμβαίνει τώρα)
Είτε το κρατάς στα χέρια σου (έχει ήδη συμβεί)

Πώς λειτουργεί αυτό;
Η συνταγή του manifestation περιλαμβάνει το «μαγείρεμα» των σκέψεων και της ενέργειας που βάζεις σε αυτές. Το παράγωγο αυτής της συνταγής είναι η πραγματικότητα που βιώνεις. Δεν μπορείς να κάνεις manifestation χωρίς την δική σου συνειδητή, εμπνευσμένη δράση. Ναι μπορείς να τα έχεις όλα, όχι όμως χωρίς να δουλέψεις γι αυτά, να τους δώσεις χρόνο και να αφιερώσεις την ενέργειά σου.

Το να κάνεις manifest (υλοποίηση), έχει κάποιους κανόνες:

Είναι αυτό που πάω να κάνω manifest ένας ειλικρινής ευγενικός μου πόθος;
Ποια είναι τα πρακτικά οφέλη αυτού του manifestation;
Όταν υλοποιηθεί το manifestation θα νιώθω θετικά;
Πώς εξυπηρετεί εμένα και τους αγαπημένους μου;

Ό,τι κι αν κάνουμε manifest καλό θα είναι να είναι για έναν ανώτερο σκοπό, είτε δικό μας είτε για τους άλλους (οικογένεια, ανθρωπότητα).

Εάν εργάζεστε με το νόμο της έλξης με επιτυχία, θα είστε ήδη εξοικειωμένοι με μερικά από τα σημάδια που δείχνουν ότι  η εκδήλωσή-υλοποίηση στο φυσικό κόσμο της επιθυμίας σας  (manifestation) έρχεται.Ωστόσο, αν είστε νέοι σε όλο αυτό θα ψάχνετε για κάποια επιβεβαίωση ότι σύντομα πρόκειται να συμβεί,  Ομως μην ψάχνετε για σημάδια για να πιστέψετε στο manifestation σας. Η αναζήτηση καθοδήγησης-σημάδια  σε αυτό το ταξίδι είναι κάτι φυσικό, αλλά να θυμάστε ότι η αληθινή πίστη δεν απαιτεί συνεχή επιβεβαίωση.Αν ψάχνετε για σημάδια ότι το manifestation σας έρχεται, θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας  περιττά προβλήματα και καθυστέρηση.Ακόμα αναζητώντας σημάδια ότι το manifestation σας έρχεται επίσης συνεπάγεται – στην καλύτερη περίπτωση– πως πιστεύετε πως έρχεται (αλλά δεν έχει έρθει ακόμη).
Υπάρχει μια τεράστια, τεράστια διαφορά μεταξύ «πως έρχεται» και «ήδη γίνεται».

manifest

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι η υλοποιήση της επιθυμίας σας είναι κοντά

Σημάδι1: Νιώθετε άνετα για αυτό

Όταν πιστεύεις ειλικρινά στην εκδήλωσή σου και έχεις μια βαθιά αίσθηση ότι ξέρεις ότι έχει ήδη γίνει, νιώθεις άνετα. Η ανάγκη για συνεχή οπτικοποίηση μειώνεται καθώς εμπιστεύεσαι τη διαδικασία.

Σημάδι 2: Αρχίζετε να παρατηρείτε περισσότερα για το τι θέλετε

Ας πούμε ότι αυτό που θέλετε να υλοποιήσεται είναι ένα νέο αυτοκίνητο. Αρχίζετε να παρατηρείτε τη μάρκα και το μοντέλο που προτιμάτε, όλο και περισσότερο. Φαίνεται να είναι απλά παντού. Μην το απορρίπτετέ αυτό ως απλή σύμπτωση. Δεν είναι απλά από τον εγκέφαλό σας που εστιάζει επιλεκτικά στο αυτοκίνητο επειδή το έχετε σκεφτεί. Είναι πολύ περισσότερα. Είναι ένα σημάδι, από τον Εαυτό σας, σε εσάς!

Σημάδι 3: Το σκοτάδι πριν την αυγή

Δυστυχώς, αυτό μπορεί να είναι ένα από τα σημάδια ότι η εκδήλωσή σου είναι κοντά. Μερικές φορές, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται χειρότερα πριν βελτιωθούν. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες προκλήσεις ή οικονομικές υποχρεώσεις, ελέγχοντας κατά πόσο είστε δεσμευμένοι για την εκδήλωσή σας. Θυμηθείτε, αυτά τα εμπόδια είναι ευκαιρίες για ανάπτυξη και μια απόδειξη για την ακλόνητη πρόθεσή σας. Ορίσατε μια πρόθεση να βιώσετε κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο σας. Αυτά τα δύσκολα πράγματα που ξαφνικά συρρέουν στην εμπειρία σας είναι κάπως σαν το σύμπαν ή τον Εαυτό σας που σας ρωτάει,'Εντάξει, είστε ακόμα σταθεροί στην πρόθεσή σας? Ανεξάρτητα από το τι βιώνετε;”

Σημάδι 4: Μηνύματα μέσω άλλων ανθρώπων

Το σύμπαν αρχίζει να σας στέλνει μηνύματα μέσω των ανθρώπων γύρω σας! Ίσως να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, π,χ. με τρόφιμα. Στη συνέχεια είστε σε μια συνομιλία με έναν φίλο ή την οικογένεια, και ξαφνικά λένε κάτι σαν, "Σίγουρα θα κάνατε πολύ καλό αν είχατε ένα κατάστημα τροφίμων. Ξέρετε τόσα πολλά για τη σωστή διατροφή και το φαγητό!”

Σημάδι 5: Συγχρονικότητα

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ως σύμπτωση. Η συγχρονικότητα συμβαίνει κάθε μέρα, με πολλούς τρόπους. Όταν η εκδήλωσή σας πρόκειται να εμφανιστεί στην υλική διάσταση, αρχίζει να συμβαίνει όλο και περισσότερο και μπορεί να δείτε μια συγκεκριμένη ακολουθία επαναλαμβανόμενων αριθμών όλη την ώρα (γνωστοί ως αριθμοί αγγέλων) – 11:11, 12:34, 2222 , 333  Θα μπορούσε να είναι μια συγκεκριμένη ακολουθία αριθμών που να συμβαίνει αρκετές φορές στη σειρά.

manifast

Σημάδι 6: Ακούγοντας για την επιθυμία σας

Αυτό είναι ένα από αυτά τα απροσδόκητα σημάδια του manifestation. Μπορεί απροσδόκητα να ακούσετε μια συνομιλία ή να συντονιστείτε σε ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα συζητώντας την επιθυμητή εκδήλωση σας. Αυτή η τρελή σύμπτωση χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι οι επιθυμίες σας εκδηλώνονται.

Σημάδι 7: Όνειρα

Τα όνειρα παρέχουν μια πύλη στο υποσυνείδητό σας. Όταν η εκδήλωσή σας είναι κοντά, μπορεί να έχετε ζωντανά όνειρα που σας απεικονίζουν να ζείτε ήδη την επιθυμία σας. Κρατήστε ένα ημερολόγιο ονείρων για να συλλάβετε αυτά τα ισχυρά μηνύματα από τον εσωτερικό σας εαυτό.

Σημάδι 8: Στιγμές Deja Vu

Η εμπειρία του deja vu είναι ένα σημάδι ότι έχετε ήδη εγγράψει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σαν να παίζεις έναν ρόλο σε ένα έργο που είναι ήδη γραμμένο– την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Σημάδι 9: Μια αίσθηση ενθουσιασμού

Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτό είναι ένα από τα φυσικά σημάδια ότι έρχεται η εκδήλωσή σας. Νιώθετε κάποια αίσθηση προσδοκίας και χαράς επειδή το ξέρετε ότι έρχεται. Μπορείτε να ενθουσιαστείτε και να μην έχετε πραγματικά έναν απτό λόγο για το γιατί αισθάνεστε έτσι.
Έχετε μια αίσθηση μέσα σε αυτό το “Κάτι υπέροχο έρχεται. Μπορώ απλά να το νιώσω.”Μπορείτε να το εμπιστευτείτε! Είναι ένα μήνυμα από την ψυχή σας σε σας. Η αίσθηση είναι η γλώσσα της ψυχής. Μάθετε να την εμπιστεύεστε .

Σημάδι 10: Άνθρωποι που εγκαταλείπουν τη ζωή σας

Καθώς μετατοπίζετε τους κραδασμούς σας και ευθυγραμμίζεστε με τις επιθυμίες σας, οι άνθρωποι που δεν είναι σε αρμονία με τη νέα σας ενέργεια μπορεί φυσικά να εξαφανιστούν από τη ζωή σας. Μπορεί να μετακομίζουν σε άλλη πόλη, να μην κρατούν πλέον επαφή, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι προσελκύετε νέες εμπειρίες και σχέσεις που ευθυγραμμίζονται με τις δονήσεις σας και την εκδήλωσή σας. Έχετε ακούσει ποτέ το ρητό, “Η μιζέρια αγαπά την συντροφιά;” Πραγματικά το κάνει! Εάν δονείστε χαμηλά, θα έχετε χαμηλούς δονητικούς ανθρώπους και εμπειρίες στη ζωή σας. Εάν προσφέρετε υψηλές δονήσεις, θα προσελκύσετε ανθρώπους και εμπειρίες αυτής της συχνότητας επίσης.  Είναι τόσο απλό. Είναι το ίδιο με τα χρήματα, αν δεν δονείστε σε μια θετική ατμόσφαιρα χρήματος, τότε δεν θα έχετε πολλά χρήματα στη ζωή σας. Αν όμως δονείστε, θα έχετε αφθονία χρημάτων .

Σημάδι 11: Αυξημένη διαίσθηση και εσωτερική καθοδήγηση

Όταν η εκδήλωσή σας είναι επικείμενη, μπορεί να βιώσετε αυξημένη διαίσθηση και να λάβετε σαφή καθοδήγηση από τον εσωτερικό σας εαυτό. Εμπιστευτείτε αυτές τις διαισθητικές ωθήσεις καθώς σας οδηγούν πιο κοντά στην υλοποίηση των επιθυμιών σας.

Θυμηθείτε, τα σημάδια της εκδήλωσης είναι μοναδικά για κάθε άτομο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και παραμείνετε ανοιχτοί στα σημάδια που έχουν απήχηση σε εσάς προσωπικά. Καθώς καλλιεργείτε την πίστη, την εμπιστοσύνη και την ευθυγράμμιση, οι εκδηλώσεις σας θα καρποφορούν αβίαστα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...