Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

Τεστ : Ποια είναι η συναισθηματική σου κατάσταση

Good Life

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας δημιουργήθηκε από τον Βρετανό ψυχολόγο Pip Wilson. Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε σε παιδιά δημοτικού για να δουν την πορεία τους στα πρώτα χρόνια του σχολείου. Στη συνέχεια όμως, φάνηκε ότι λειτουργεί εξίσου καλά και στους ενήλικες.

Είναι ένα τεστ που βοηθάει να καταλάβεις ποιος είσαι πραγματικά, ποια είναι τα βαθύτερα αισθήματά σου και να συνειδητοποιήσεις την επαφή σου τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους γύρω σου.Η μορφή που θα ξεχωρίσεις, αποκαλύπτει πολλά τόσο για τον εσωτερικό σου κόσμο όσο και για τη συναισθηματική σου κατάσταση.

Κάθε φιγούρα, έχει διαφορετική διάθεση και διαφορετική θέση στο δέντρο. Πρώτα κοίταξέ τα όλα προσεκτικά και μετά διάλεξε αυτό που σε αντιπροσωπεύει. Στην συνέχεια, βρες την ερμηνεία της φιγούρας που επέλεξες.

pick a man

 

1, 3, 6, ή 7:
Αν διάλεξες τις φιγούρες 1, 3, 6, ή 7, τότε δεν φοβάσαι τα ρίσκα, ούτε τις δυσκολίες ή τα εμπόδια και παίρνεις πολύ εύκολα αποφάσεις.Είσαι ο άνθρωπος των λύσεων. Εκείνος που δεν φοβάται στα δύσκολα και βρίσκει πάντα την λύση στο πρόβλημα που τον απασχολεί.

2, 11, 12, 18, ή 19:
Αν νιώθεις σαν μια από τις φιγούρες 2, 11, 12, 18, ή 19, τότε είσαι ένα αγαπητό πρόσωπο για τους φίλους και τους οικείους σου. Θέλουν να συναναστρέφονται μαζί σου και είσαι ανοιχτόκαρδος. Είσαι ευγενική φύση και είσαι πάντα στο πλευρό των φίλων σου.

4:
Η φιγούρα 4 δείχνει ότι είσαι σταθερό άτομο και δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη. Θες να ανεβαίνεις τα σκαλιά της επιτυχίας χωρίς εμπόδια ή καθυστερήσεις και δεν θες κανείς να σε δυσκολεύει.Είσαι ένας άνθρωπος σταθερός! 

5:
Το νούμερο 5 σημαίνει πως είσαι κουρασμένος και νιώθεις συχνά αδύναμος. Δεν έχεις πολλή ενέργεια, νιώθεις εξαντλημένος και συχνά χάνεις τα κουράγια σου .Βαριέσαι εύκολα και δεν έχεις μεγάλη ζωντάνια κι όρεξη για ζωή.

8:
Η φιγούρα με το 8 λέει πως είσαι πραγματικά ένας ονειροπόλος άνθρωπος. Σου αρέσει να ονειροπολείς και να βυθίζεσαι στον δικό σου κόσμο που οι άλλοι είναι δύσκολο να τον προσεγγίσουν.

9:
Αν επέλεξες το ανθρωπάκι με το νούμερο 9, είσαι ένα χαρούμενο πλάσμα που του αρέσει να περνάει καλά. Είσαι χαρούμενη φύση κι επιλέγεις να βλέπεις τα πάντα από τη φωτεινή τους πλευρά.

10 , 15:
Αν διάλεξες το 10 ή το 15 είσαι ένας γεμάτος άνθρωπος. Απολαμβάνεις την ζωή σου και είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις.Προσαρμόζεται εύκολα, κι είσαι ευγνώμων για τη ζωή που έχεις.

13, 21:
Επιλέγοντας το 13 ή το 21 σημαίνει πως θες να τα κρατάς όλα μέσα σου. Τα προβλήματά σου είναι δικά σου και όταν έχεις άγχος και πίεση δεν θες ανθρώπους γύρω σου.  

14:
Επιλέγοντας το 14 σημαίνει πως είσαι ψυχικά εξουθενωμένος και συναισθηματικά εξαντλημένος. Πιθανότατα περνάς μια κρίση ηλικίας ή είσαι σε μια καμπή της ζωής σου πολύ δύσκολη. Δεν διαχειρίζεσαι εύκολα τις καταστάσεις.

16:
Αν η επιλογή σου είναι το 16, τότε σημαίνει πως έχεις κουραστεί να στηρίζεις κάποιον ή κάποιους από το περιβάλλον σου.

17:
Αν είσαι εκείνος με το 17, τότε πρόσεχε σε ποιους έχεις γίνει βάρος και φόρτωμα γιατί μπορεί να μην αντέχουν άλλο!

20:
Η φιγούρα 20 είναι για τους ανθρώπους με ιδιαίτερα έντονη αυτοεκτίμηση! Έχεις γεννηθεί ηγέτης και θέλεις να έχεις την προσοχή των ανθρώπων γύρω σου όπως και το να σε ακούνε.Θέλεις να είσαι πάντα μπροστά από τους άλλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Test: Επιλέξτε ένα μουσικό όργανο και ανακαλύψτε ποια είναι η πιο δυνατή ερωτική τεχνική σας

Η ιστορία: Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε μια βραδινή συναυλία πάνω στη σκηνή ανάμεσα στους μουσικούς. Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να παίξετε κάποιο μουσικό όργανο σαν βιρτουό...

Φόρτωση άρθρων...