Δευτέρα
24 Ιουνίου 2024

Ποιο ζώο αντιστοιχεί στη μέρα που γεννήθηκες και τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου

Ποια ζώα αντιστοιχούν σε κάθε μέρα της εβδομάδας και πώς επηρεάζουν τους ανθρώπους που γεννήθηκαν αυτές τις μέρες

H μέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες μπορεί να δείχνει για σένα περισσότερα από όσα νομίζεις. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είδους ζώο μπορεί να σχετίζεται π.χ. με τη Δευτέρα και πώς μπορεί να επηρεάζει τη προσωπικότητά σου.Μπορεί για κάποιους όλο αυτό να φαίνεται ανόητο, αλλά αν πιστεύεις στη δύναμη που έχει η χρονική στιγμή της γέννησής σου, δεν αποκλείεται να το θεωρήσεις πολύ αληθινό. Παρακάτω θα διαβάσεις ποια ζώα έχει παρατηρηθεί ότι αντιστοιχούν σε κάθε μέρα της εβδομάδας και πώς επηρεάζουν τους ανθρώπους που γεννήθηκαν αυτές τις μέρες.
Παρόλο που η ερμηνεία μπορεί να διαφοροποιείται σε πολλές καταστάσεις, σε γενικές γραμμές η ερμηνευτική ουσία που δίνεται για την κάθε μέρα είναι αρκετά ακριβής.

wild goat

Δευτέρα: Αγριοκάτσικο
Είσαι το άτομο που κρατάει τη θέση του και ξέρει πώς να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Μπορεί να μην έχεις κάποια μεγάλη δύναμη, αλλά παρόλα αυτά ξέρεις καλή άμυνα.

Οι άνθρωποι γύρω σου απευθύνονται συχνά σε εσένα, επειδή είσαι εκ φύσεως άνθρωπος φροντισμένος και καλοβαλμένος, κάτι που από μόνο του μπορεί να αποτελεί το αδύναμο σημείο σου. Ναι, είσαι αποφασιστικό και δυνατό άτομο, αλλά έχεις αδυναμίες που δεν ξέρεις πώς να τις εξισορροπίσεις και πολλές φορές σε πάνε πίσω στη ζωή σου.

Γενικά, αντιμετωπίζεις με δύναμη μια δύσκολη κατάσταση, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να εργαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Είναι μεν δύσκολο, αλλά μπορείς να το καταφέρεις.

lion

Τρίτη: Κούγκαρ (ή λιοντάρι των βουνών)
Είσαι το άτομο που δεν δίνει σημασία στο τι λένε ή τι κάνουν οι άλλοι, ούτε δέχεται υποδείξεις από κανέναν για το τι θα κάνει. Ξέρεις πολύ καλά τι είσαι και τι δεν είσαι. Οι άνθρωποι συνήθως δεν μπορούν να σε ερμηνεύσουν ή να σε χαρακτηρίσουν, ούτε όμως να σε αποκλείσουν από τα πράγματα.

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι σε έναν διαρκή πόλεμο, δίνοντας καθημερινά μάχες, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και αυτό σε κρατά σε εγρήγορση και σε βοηθάει να στέκεσαι γερά στα πόδια σου περισσότερο από οτιδήποτε.

deer

Τετάρτη: Ελάφι
Είσαι λίγο ντροπαλό άτομο πάνω απ’ όλα, αλλά όταν κάποιος σε γνωρίσει καλά εκπλήσσεται ευχάριστα. Οι άνθρωποι ξέρουν ότι μπορείς να υπερασπιστείς αποτελεσματικά τον εαυτό σου και δεν προσπαθούν να σε «τραβήξουν» σε καταστάσεις που δεν θέλεις. Εσύ φροντίζεις να περιβάλλεσαι από αυτούς που νοιάζονται πραγματικά.

Επίσης, μπορεί να είσαι κάπως αποδιοργανωμένος εσωτερικά, αλλά δεν είναι κάτι που μπορείς να διορθώσεις στον παρόντα χρόνο, οπότε μην ανησυχείς πολύ. Ίσως να έχεις πολλά να κάνεις για να αναπτυχθείς, όμως είσαι στο σωστό δρόμο και έχεις σαφείς στόχους. Τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου. Η ζωή είναι πραγματική χαρά για σένα, ακόμα και στους πιο δύσκολους καιρούς.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου.

crow

Πέμπτη: Κοράκι
Είσαι ένα αρκετά έξυπνο άτομο, αλλά πολύ παρεξηγημένο. Οι άλλοι άνθρωποι δείχνουν να σε συμπαθούν, αλλά θέλουν και να είναι μακριά σου. Για πολλούς λόγους, είσαι πολύ «κλειστό» άτομο και στην πραγματικότητα αφήνεις λίγα πράγματα να σε αγγίξουν.

Φυσικά, μερικές καταστάσεις είναι δύσκολες, αλλά πάντοτε πετυχαίνεις. Σου αρέσει να περνάς καλά, αλλά πάντα ξέρεις πότε να είσαι σοβαρός. Σε γενικές γραμμές, είσαι ευφυής και στις δύσκολες στιγμές παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.

hare

Παρασκευή: Λαγός
Ακόμα κι αν είσαι κάπως ντροπαλός/ή, είσαι το άτομο που ξέρει πώς να πραγματοποιήσει «αυτό που πρέπει να γίνει» κάθε φορά. Αν και λίγο τρελός τύπος κατά βάθος, συχνά είσαι το άτομο που θα επιδείξει μετριοφροσύνη σε καταστάσεις που οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν.

Φυσικά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είσαι μια «χρυσή ευκαιρία» και θα μπορούσες να χαρακτηριστείς… κελεπούρι για πολλούς λόγους, κάτι που οι άνθρωποι γύρω σου το αντιλαμβάνονται γρήγορα.

frog

Σάββατο: Βάτραχος
Είσαι ο τύπος του ατόμου που θέλει πάντα να είναι υπεύθυνο, αλλά δεν ξέρει πώς να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έχεις την τάση να κάνεις πράγματα πριν τα σκεφτείς και αυτό μερικές φορές σου δημιουργεί προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της ζωής σου ωριμάζεις συνέχεια, έτσι ώστε να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση, αλλά συνήθως αντιμετωπίζεις εσωτερικές συγκρούσεις, με πολλούς τρόπους. Προς τα έξω, μπορεί να δείχνεις ότι έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

wolf

Κυριακή: Λύκος
Είσαι ένα απόμακρο άτομο, αλλά όχι απαραίτητα ντροπαλό. Ξέρεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να είναι κοντά σου και είσαι εντάξει με αυτό. Γνωρίζεις το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις και πώς να φτάσεις εκεί που θέλεις. Σίγουρα, δυσκολεύεσαι κάθε τόσο, αλλά έχεις ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης και μπορείς να κάνεις ό,τι θελήσεις.

Δουλεύεις πάντα σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου και καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα. Οι καταστάσεις της ζωής δεν σε επηρεάζουν όσο τους άλλους ανθρώπους και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που έχεις. Ίσως να μην είσαι πάντα χαρούμενος, αλλά έχεις εξασφαλισμένη την φροντίδα που χρειάζεσαι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...