Σαββάτο
20 Ιουλίου 2024

Στα βιβλιοπωλεία οι Ψηφιακοί Φόνοι του CJ Abazis

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφυλάσσει το αναγνωστικό κοινό για το για το εξαιρετικό μυθιστόρημα  του CJ ABAZIS που βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων εδώ και λίγες ημέρες.

Από την AΘENS BOOKSTORE PUBLICATIONS κυκλοφορούν στην ελληνική γλώσσα "Οι Ψηφιακοί Φόνοι". Πρόκειται για το νέο μυθιστόρημα του εξαιρετικά ανερχόμενου συγγραφέα αστυνομικού μυθιστορήματος CJ ABAZIS, του οποίου τη συνεργασία εξασφάλισε  ο εκδοτικός οίκος. 

Οι Ψηφιακοί Φόνοι είναι ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου το οποίο διαδραματίζεται στη Μύκονο και ήδη έχει εντυπωσιάσει το αγγλόφωνο κοινό, με τον συγγραφέα να καταφέρνει να συνδυάσει την τεχνολογία με τη δράση μέσα από μία πρωτότυπη καθηλωτική πλοκή.  

Ο Μάνος Μάνου, ερευνητής Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ιντερπόλ με έδρα Σιγκαπούρη επισκέπτεται τη Μύκονο για το γάμο ενός φίλου του. Μία σειρά αποτρόπαιων δολοφονιών αναστατώνουν την τοπική αστυνομία και ο Μάνος καλείται να τη βοηθήσει στις έρευνες της. Ο δολοφόνος, ο οποίος σκοτώνει τα θύματα του, περνάει μία αλυσίδα μέσα τους και τα πετάει στη θάλασσα με μία σημαδούρα στην οποία αναγράφεται η λέξη «FREE», τελικά εξουδετερώνεται χάρη στο σύστημα μηχανικής εκμάθησης που έχει εφεύρει ο Μάνος. 

Στους Ψηφιακούς Φόνους, η παραδοσιακή επίλυση εγκλημάτων και ο κόσμος της Τεχνητής Νοημοσύνης συγκρούονται, ενώ η ίδια η έννοια της ελεύθερης βούλησης αμφισβητείται. "Η ένταση κι η επιστήμη πίσω απ’ τους φόνους είναι απολαυστική! Αν σάς εξιτάρει η τεχνητή νοημοσύνη, θα ξετρελαθείτε με αυτή την ιστορία!” αναφέρει ο Happy Booke, συνοψίζοντας σε λίγες λέξεις την ιστορία πίσω από το θρίλερ του CJ ABAZIS. 

 

αβαζις

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκαν θησαυροί που μαρτυρούν ότι η ιστορία της Βίβλου είναι αληθινή (εικόνες)

Τα μυστικά μιας αρχαίας πόλης που θα μπορούσαν να αποδεικνύουν την ιστορία του Μωυσή που οδηγεί τον λαό του στη Γη της Επαγγελίας αποκάλυψαν αρχαιολόγοι που μελετούν την ιστορία τη...

Φόρτωση άρθρων...