Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το Audi RS6 ABT Legacy Edition των 800 ίππων (photos)

Το Audi RS6 Avant είναι ένα από τα πιο ισχυρά, οικογενειακά, πρακτικά και… φυσικά, επιθυμητά αυτοκίνητα της αγοράς. Κι όμως η ABT προσφέρει μία ακόμα πιο δυνατή και συλλεκτική έκδοση, που ονομάζεται Legacy Edition

Αυτοκίνητο

Ή αλλιώς «Ανώτατη Δόξα» (Supreme Glory), όπως είναι η φράση που προσδίδει η εταιρεία για να χαρακτηρίσει το τελευταίο δημιούργημά της. Διότι μιλάμε για την πιο σκληροπυρηνική εκδοχή ενός μοντέλου, που διατίθεται επί δύο δεκαετίες.

Εορτάζοντας το γεγονός αυτό με το δικό της τρόπο, η ABT θα κατασκευάσει για τους πιο πιστούς της πελάτες, 200 μονάδες ενός πυραύλου εδάφους εδάφους. Για λίγους και εκλεκτούς λοιπόν.

Αλλάζοντας τα δύο turbo, το intercooler, την εισαγωγή, αλλά και το σύστημα εξάτμισης, ο 4λιτρος V8 κινητήρας του συγκεκριμένου RS6 έχει φτάσει τους 760 ίππους και τα 980 Nm ροπής. Το αμάξωμα κάθεται σε νέα ανάρτηση, ενώ οι 22άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου, σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, φορούν ελαστικά 295/30 ZR22.

y

Το πακέτο του ABT περιλαμβάνει επίσης ανθρακονήματα στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων, στα πλαϊνά μαρσπιέ, στην πίσω αεροτομή της οροφής και στον διαχύτη. Η εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου, όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι ακόμα πιο επιθετική.

u

Στο εσωτερικό, η ατμόσφαιρα εντυπωσιάζει, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την σπορ διάθεση. Το ανθρακόνημα ντύνει τις πόρτες από μέσα, ενώ τα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές και το όμορφο μοτίβο, καθώς και το flat bottom τιμόνι, επενδυμένο με δέρμα Nappa, συμπληρώνουν πετυχημένα τις επεμβάσεις του δημοφιλούς βελτιωτικού οίκου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz A-Class: Νέες, πιο προσιτές εκδόσεις Style

Με ισορροπημένες αναλογίες, φρεσκαρισμένη σχεδίαση, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία των πελατών, η νέ...

Φόρτωση άρθρων...