Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το νέο Citroen Ami που πάει παντού -Πότε έρχεται Ελλάδα

Η τεράστια ζήτηση για την περιπετειώδη εκδοχή του Ami, κάνει τη Citroen να τη συμπεριλάβει ξανά στην γκάμα μοντέλων της, χαρίζοντας χαμόγελα στους φίλους της μικροκινητικότητας

Αυτοκίνητο

Μεγάλη είναι η εμπορική επιτυχία του Citroen Ami, του μοντέλου που έχει αλλάξει τα δεδομένα στις αστικές μετακινήσεις, με όπλα του τον στιλάτο χαρακτήρα και πρωτίστως την ευκολία να ελίσσεται στα στενά των πόλεων.

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από το αυτοκινητικό κοινό έλαβε και η πιο περιπετειώδης έκδοση του γαλλικού microcar, το Ami Buggy, που διατέθηκε σε μόλις 50 κομμάτια, τα οποία έκαναν «φτερά» σε μόλις 17 λεπτά και 28 δλ. από τη στιγμή που άνοιξαν οι παραγγελίες.

65

Δεδομένης της τεράστιας ζήτησης για το Ami Buggy, η Citroen αποφάσισε να συμμεριστεί τα «θέλω» των χιλιάδων φίλων του και να τους δώσει… μια δεύτερη ευκαιρία.

96

Στο πλαίσιο αυτό, λανσάρει το My Ami Buggy II το οποίο θα παραχθεί σε 1.000 μονάδες οι οποίες θα διατεθούν σε συνολικά δέκα χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Οι υπόλοιπες είναι οι Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Λουξεμβούργο, Μαρόκο και Τουρκία.

Οι ενδιαφερόμενοι για το μοντέλο στη χώρα μας θα μπορέσουν να παραγγείλουν το μοντέλο τον Ιούνιο, Στόχος της γαλλικής εταιρείας να καταρριφθούν τα 2 λεπτά και τα 53 δλ., χρόνος που χρειάστηκε στον… ταχύτερο αγοραστή να ολοκληρώσει την παραγγελία του για το Ami Buggy.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Mercedes-Benz: Νέα εμφάνιση και ακόμα περισσότερη νοημοσύνη για τις ανανεωμένες EQA & EQB

Οι παραγγελίες για τις ανανεωμένες εκδόσεις των EQA & EQΒ ξεκινούν άμεσα, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες τα μοντέλα αυτά θα βρίσκονται στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων ...

Φόρτωση άρθρων...