Τετάρτη
28 Φεβρουαρίου 2024

Το ατύχημα που βάζει τίτλους τέλους στο Top Gear

Το πιο δημοφιλές show αυτοκινήτων στον πλανήτη βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, καθώς ένα ατύχημα έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το BBC.

Αυτοκίνητο

Η τηλεοπτική εκπομπή Top Gear έχει σταματήσει “για λίγο”, λέει το BBC, χωρίς πάντως να ξεκαθαρίζει πόσο “λίγο” θα είναι αυτό το διάλειμμα. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από διακανονισμό με τον παρουσιαστή Freddie Flintoff λόγω ενός ατυχήματος που τον τραυμάτισε πέρυσι.

Το BBC ανέφερε ότι αν και αυτό μπορεί να απογοητεύσει τους οπαδούς, είναι απαραίτητο. Δεν τερματίζουν όλες τις δραστηριότητες του Top Gear, απλά κάνουν ένα διάλειμμα από την τρέχουσα εκπομπή με οικοδεσπότες τους Chris Harris, Paddy McGuinness και Flintoff.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας απέσυρε την εκπομπή από τον αέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παρουσιαστή Andrew ‘Freddie’ Flintoff όταν το Morgan Super 3 που οδηγούσε αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον Δεκέμβριο του 2022.

Δεν ήταν μεγάλης ταχύτητας, αλλά τραυματίστηκε και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Οι φωτογραφίες αργότερα έδειξαν μια ουλή στο πρόσωπό του.

Το BBC συμβιβάστηκε με τον Flintoff για περίπου 11,3 εκατομμύρια δολάρια και εξέτασε την ασφάλεια της εκπομπής. Ολοκλήρωσαν την έρευνα τον Μάρτιο, αλλά δεν δημοσιοποίησαν τα ευρήματα.

Το Top Gear προβάλλεται στην τηλεόραση από το 1977, με διαφορετικούς παρουσιαστές και εκδοχές.

Αυτή με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May που κράτησε πάνω από μία δεκαετία ήταν η πιο επιτυχημένη και αυτή που δημιούργησε το μύθο γύρω από το show του BBC.

Το BBC επιβεβαίωσε επίσης ότι αν και η τηλεοπτική εκπομπή Top Gear καταργείται, το περιοδικό Top Gear και η ιστοσελίδα θα συνεχίσουν κανονικά, αν και χωρίς τη γενναιόδωρη δωρεάν διαφήμιση που παρείχε το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...