Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Χαμός με τα εξωτικά supercars που οργώνουν την Ελλάδα -Παρέλαση εκατομμυρίων σε Αττική και Πελοπόννησο

Το ελληνικό καλοκαίρι και τα μοναδικά φυσικά τοπία που διαθέτει η χώρα μας, αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις της οδήγησης, ακόμα και αν αυτοί διαθέτουν στο γκαράζ τους ορισμένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο

Αυτοκίνητο

Η καλοκαιρινή σεζόν στη χώρα μας διαρκεί τουλάχιστον επτά μήνες και η ευκολία πρόσβασης σε αυτή, είτε από την θάλασσα είτε από τον δρόμο, φέρνει στην επικράτεια μας αρκετά club αυτοκινητιστών και μοτοσικλετιστών για βόλτα και τουρισμό.

H

Ένα από τα αυτά τα «γκρουπ» που βρίσκονται στη χώρα μας αυτή την χρονική περίοδο, είναι και το ολιγομελές που βλέπετε στις φωτογραφίες. Σίγουρα ο αριθμός τους δεν εντυπωσιάζει, αλλά τα μέλη της είναι πολύ εκλεκτά και τραβάνε τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Το κομβόι αποτελείται από ορισμένες Pagani Zonda, μία Pagani Huayra, μία Bugatti Veyron και μία Chiron, μία Ferrari F50, μία McLaren F1 GTR και Mercedes-Benz CLK-GTR roadster.

G

Ο λόγος της επίσκεψής τους δεν είναι γνωστός, αλλά γνωρίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποίησαν εκδρομή μέχρι το Ναύπλιο και την γύρω περιοχή, μέχρι να γυρίσουν πίσω στην έδρα τους, ένα 5άστερο ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η διάρκεια παραμονής αυτού του πολύ εκλεκτού γκρουπ εξωτικών hypercar και αγωνιστικών δρόμου είναι άγνωστη, το σίγουρο όμως είναι ότι εάν βρεθείτε σε περιοχή που κυκλοφορούν αυτά τα μοναδικά κοσμήματα της αυτοκίνησης, θα το καταλάβετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αξία των εξωτικών supercars που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτό είναι το νέο όπλο της τροχαίας -Πώς εντοπίζουν με ένα σπρέι τους παραβάτες οδηγούς

Ένα νέο όπλο δοκιμάζεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών ανά την Ευρώπη, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν παραβάτες οδηγούς ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να τους ακινητοποιήσουν

Φόρτωση άρθρων...