Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

Έμφαση στις λαϊκές συνοικίες δίνει ο Μητσοτάκης, «πονοκέφαλος» για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση Γεωργούλη

- Έμφαση στις λαϊκές συνοικίες θα δώσει στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Νέα Δημοκρατία. Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει μία από τις πρώτες ανοιχτές προεκλογικές του ομιλίες στο Αιγάλεω δεν είναι τυχαία και εντάσσεται στο πλαίσιο του ανοίγματος της κυβερνητικής παράταξης σε όλη την κοινωνία. Για την ιστορία η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί νωρίς το βράδυ της επόμενης Δευτέρας στο κλειστό γήπεδο της περιοχής.    

- Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον κ. Γεωργούλη προκαλούν πέρα από κάθε αμφιβολία προβληματισμό στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς πρόκειται για θέμα που χτυπά στο μαλακό υπογάστριο της. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τις βαρύγδουπες κουβέντες και τις βαρύτατες κατηγορίες που εκτόξευαν τα στελέχη του Σύριζα κατά της Κυβέρνησης για την πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη. Γι’ αυτό κανείς στην πολιτική πρέπει να είναι πιο μετρημένος, καθώς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα του ξημερώσει....

- Από την Κυβέρνηση θέτουν ευθέως το ερώτημα αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε από πριν για τις καταγγελίες εις βάρος του ευρωβουλευτή του. Οι συνεργάτες του λένε κατηγορηματικά «όχι», αλλά τα όσα έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας δημιουργούν αμφιβολίες. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε δεν έκαναν σωστή έρευνα όταν έφτασαν οι φήμες στα αυτιά τους, είτε το άφησαν για μετά τις εκλογές, κρύβοντας το κάτω από το χαλί.      

- Η χρήση των πατινιών στις κεντρικές οδικές αρτηρίες και όχι μόνο πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους και το αρμόδιο υπουργείο. Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Κι όπως συμβαίνει παγίως σ’ αυτή τη χώρα πρώτα συμβαίνει το κακό και μετά τρέχουμε να το διορθώσουμε. Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιβληθούν σαφείς κανόνες για να αποφευχθούν στο μέλλον τα χειρότερα.   

- O τρόπος επιλογής των υποψηφίων βουλευτών και ευρωβουλευτών τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση μετά τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο. Η λογική των «κολλητών» και του star system δεν αποδίδει, ενώ εκ του αποτελέσματος προκαλεί ρήγμα στις σχέσεις της πολιτικής με τους πολίτες. Κι αυτό σε μια περίοδο που τα πολλά προβλήματα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο αυξάνουν τους δείκτες αμφισβήτησης σε ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...