Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Eπέστρεψε στην προεκλογική καμπάνια ο Πρωθυπουργός, στην εγκληματικότητα και την ακρίβεια ποντάρει ο ΣΥΡΙΖΑ

- Επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πιάνει αμέσως δουλειά. Ο χρόνος για τις εκλογές μετρά αντίστροφα, ενώ ο ίδιος θα σηκώσει όπως αναμενόταν το κύριο βάρος της προεκλογικής καμπάνιας. Περιοδείες, συνεντεύξεις στην τηλεόραση, στοχευμένες συζητήσεις στο tik tok με άρωμα νεολαίας είναι κάποιες από τις βασικές κινήσεις του Πρωθυπουργού. Ο αγώνας τώρα ουσιαστικά ξεκινά και ο Πρωθυπουργός επενδύει στην προσωπική επικοινωνία που έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια με τους πολίτες.    

- Είναι λογικό για τον ΣΥΡΙΖΑ να δίνει έμφαση στην ακρίβεια και την εγκληματικότητα, δύο τομείς που χτυπούν στο μαλακό υπογάστριο της κυβερνητικής παράταξης. Στη διάρκεια των εορτών οι τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετς έχουν πάρει την ανιούσα, όπως και εκείνες στα βενζινάδικα σε ολόκληρη τη χώρα. Όσο για τις ληστείες και τις μπούκες στο Λεκανοπέδιο η κατάσταση θυμίζει φαρ ουέστ. Και μη χειρότερα…        

- Άνω κάτω έχει γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και ο Σύριζα με την υπόθεση Γεωργούλη. Το τι πραγματικά έχει συμβεί θα το βρει η Δικαιοσύνη, αλλά εμείς στεκόμαστε στο εξής: Στη διάρκεια των πέντε τελευταίων ετών Έλληνες ευρωβουλευτές έχουν πρωταγωνιστήσει αρνητικά σε διάφορες ιστορίες, οι οποίες αν μη τι άλλο πλήττουν την εικόνα όχι μόνο της πολιτικής αλλά και της χώρας.   

- Οι άγιες μέρες του Πάσχα πέρασαν και τα κόμματα βρίσκονται εκ νέου στα χαρακώματα για τη μεγάλη μάχη της 21ης Μαΐου. Η πόλωση έχει χτυπήσει κόκκινο και η κάθε πλευρά προσπαθεί να βγάλει όπλα από τη φαρέτρα της για να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων. Η τοξικότητα βέβαια απωθεί σε μεγάλο βαθμό ένα υγιές κομμάτι του πληθυσμού που επιμένει να ακούσει συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον και όχι διαρκείς κραυγές.

- Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται στο ανατολικό μέτωπο της Ουκρανίας δεκατέσσερις περίπου μήνες μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής. Αμφότερες πλευρές μετρούν πολλές ανθρώπινες απώλειες, ενώ πολλές πόλεις έχουν μετατραπεί σε περιοχές-φαντάσματα όπου τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο. Το ζητούμενο είναι ότι δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα για κατάπαυση του πυρός και το μέλλον για τα κατεχόμενα κρίνεται μάλλον αβέβαιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Φόρτωση άρθρων...