Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

16χρονος αδελφός του 18χρονου: «Έπιασα την φωτοβολίδα αλλά δεν την εκτόξευσα»

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα επεισόδια στου Ρέντη. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Ανάμεσα τους, ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου κατηγορούμενου, καθώς σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν το DNA του και αποτύπωμά του.

Σύμφωνα με το Star, στη συμπληρωματική του κατάθεση υποστήριξε στις Αρχές ότι έπιασε φωτοβολίδα, αλλά δεν την εκτόξευσε.

«Την στιγμή που βγήκα να φωνάξω τον αδελφό μου να γυρίσει πίσω και να μην πάει στα επεισόδια, κάποιος που δεν γνωρίζω μου έδωσε μια φωτοβολίδα. Ρώτησα τι είναι και μου είπε πάμε να την πετάξουμε. Την άφησα από τα χέρια μου και ξαναμπήκα στο γήπεδο», ανέφερε ο 16χρονος.

Ο ανήλικος επιμένει ότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια και η επαφή του με τη φωτοβολίδα ήταν μόνο για ελάχιστα λεπτά. 

Όμως, η έρευνα έδειξε ότι πάνω σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν:

  • Το DNA του από ιδρώτα
  • Αποτύπωμα
  • Στα χέρια του βρέθηκαν κατάλοιπα πυρίτιδας.

Μάνατζερ γνωστού τράπερ: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα»

Την ίδια ώρα, πυρίτιδα βρέθηκε και στον 26χρονο μάνατζερ γνωστού τράπερ που έχει καταθέσει ήδη στις αρχές υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν στα επεισόδια. 

Ο 26χρονος αφού κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί τον χτύπησαν προκειμένου να ομολογήσει, – κάτι που αρνείται η Αστυνομία – τώρα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...