Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Daniel»: Εντοπίστηκε το ζευγάρι Αυστριακών στην Ξινόβρυση Μαγνησίας – Ένας αγνοούμενος

Σε εξέλιξη είναι οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την παροχή βοήθειας σε εγκλωβισμένους στη Μαγνησίας που πλήττεται με σφοδρότητα από την κακοκαιρία «Daniel».

Αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε το ζευγάρι των Αυστριακών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην Ξινόβρυση Μαγνησίας. 

Το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός Βολιώτης, στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις τους, έπειτα από καταπλάκωσή του από τοιχίο.

Από τις πρωινές ώρες αγνοείται στον Βόλο ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από ρέμα στην ίδια περιοχή. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ σημείωσε ότι συνολικά 77 συνεργεία της Πυροσβεστικής επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και κάνουν ενδελεχείς έρευνες στις πληγείσες περιοχές.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής επανέλαβε ότι η κακοκαιρία είναι σε πλήρη εξέλιξη, το φαινόμενο είναι πολύ δυναμικό και έκανε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Ακόμα, ο Γιάννης Αρτοποιός ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η εκκένωση του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, ενώ σε εξέλιξη είναι η μεταφορά 94 ατόμων από πτέρυγα του γηροκομείου στην Αγία Παρασκευή Βόλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...