Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ στην Αγριά Βόλου - «Σήκωσαν» 100.000 ευρώ

Ελλάδα

Έκρηξη σε ΑΤΜ της Εθνικής που βρίσκεται στην Αγριά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκλήθηκε τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ΙΧ σταμάτησε και κατέβηκαν τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Με κινήσεις ακριβείας, παραβίασαν ξύλινη πόρτα του καταστήματος εισήλθαν εντός και τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό, τόσο ώστε να προκληθεί ζημιά μόνο στο ΑΤΜ, ενώ μικρές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημα.

Οι δράστες αφαίρεσαν κουτιά με χρήματα από το ΑΤΜ κι έγιναν καπνός, ενώ δεν αφαίρεσαν καθόλου χρήματα από το κατάστημα, καθώς στόχος τους ήταν αποκλειστικά το ΑΤΜ. Άγνωστο παραμένει το ποσό που αφαίρεσαν οι δράστες από το ΑΤΜ, ενώ υπάρχουν εκτιμήσεις για υψηλό ποσό.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 03.50. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί που εντόπισαν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ συνέλλεξαν και βιντεοληπτικό υλικό.

Στόχος των δραστών από τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών προκύπτει ότι ήταν αποκλειστικά τα χρήματα από το ΑΤΜ, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έχει αναλάβει την προανάκριση ερευνώντας το προφίλ των δραστών που ασχολούνται με τέτοια αδικήματα του ποινικού δικαίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...